Šok - Ronaldo potpisuje novi ugovor, pa ide na pozajmicu?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.07.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Junajted ne želi da ga izgubi, a ovo je navodno kompromisno rešenje?

 PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

Suluda ideja, koja možda i nije toliko nelogična - Mančester Junajted je spreman da ispuni želju Kristijana Ronalda, ali zauzvrat očekuje da potpiše novi ugovor. 

Portugalac po svaku cenu želi da igra u Ligi šampiona i ove sezone, pa se pominje da bi zbog toga najviše želeo u Atletiko Madrid, jer su ga do sada odbili PSŽ i Bajern Minhen. 

Atletiko nema novca da ga otkupi, ali bi mogao da ga dovede na pozajmicu, što bi i u Junajtedu mogli da prihvate. Engleski mediji pišu pomalo suludu ideju da bi Ronaldo došao narednog leta nazad na "Teatar snova", do kada će ekipa obezbediti Ligu šampiona, te da Portugalac predvodi Junajted u eliti u sezoni 2023/24 kada će biti na pragu 40. godine. 

Ronaldo će se danas priključiti ekipe, pošto je propustio turneju po Australiji i obaviće razgovore sa upravom i Erikom ten Hagom. Junajted ima jasan stav da želi da Ronaldo ostane, ali je kompromis novi ugovor, uz smanjenu platu i odlazak na pozajmicu.

Čekamo da ovo potvrdi neki pouzdaniji izvor, pošto nama i dalje zvuči kao naučna fantastika...

Usput da vam predložimo zicer kvotu u AdmiralBetu od 1,91 da se Junajted vraća u Ligu šampiona, odnosno da će biti u top 4 u Premijer ligi. Toliko Ten Hag sigurno može, i mora, ne samo zbog Ronaldovog povratka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke