Šok! Srbin će predvoditi napad velikog Liverpula?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 07.06.2021.
08:03
Izvor: Sportske.net

Neočekivanja priča, Redsi imaju novac za transfer!

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Italija se i dalje spekuliše oko sudbine Dušava Vlahovića. Naime, prema informacijama tamošnjih medija, zainteresovan je Juventus, ali neće platiti sumu između 50 i 60 miliona za Srbina.

Naš reprezentativac pregovara o novom ugovoru, a kao bomba u Engleskoj je odjeknula vest da je za njega zainteresovan Liverpul.

Oni su još prošlog meseca razgovarali sa Fiorentinom, dobili su i cenu od oko 60 miliona evra sa bonusimna, pa su sada na potezu.

Vlahović je postigao 21 gol u 37 mečeva u klub prošle sezone, najbolji je mladi igrač Serije A, ali i najefikasniji igrač ispod 21 godine u najjačim ligama, posle neizbežnog Halanda.

Za razliku od italijanskih klubova, Liverpulu nije problem da plati traženu sumu, Vlahović bi bio kupovina za budućnost, tim pre što Firminjo prošle sezone nije pokazao da može da igra na nivou od pre par godina. 

Dosta igrača će napustiti "Enfild" ovog leta, doveden je Konate, Klop traži vezistu, ali i jednog napadača, Vlahović bi mogao da bude rešenje, ali odluka je na njemu, u ovom trenutku je najvažnije da igra standardno. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke