Šok u Kataloniji, Barsa prodaje miljenika navijača za 100.000.000?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.05.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dobra odluka?

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona navodno je spreman da proda Ronalda Arauha!

Kataloncima su preko potrebne pare od prodaje igrača, kako bi se pojačala u letnjem prelaznom roku, a Frenki de Jong po ko zna koji put odbija da bude na transfer listi.

Barselona je spremna da proda Rafinju, ali odlazak Brazilca nije dovoljan, potrebna je još jedna astronomska zarada kako bi konačno klub mogao da posluje 1:1 i da ispegla fer-plej.

Navodno, Barsa je ovu odluku donela zbog činjenice da je Arauho jedini igrač od čije prodaje može da zaradi i do 100 miliona evra. Urugvajac je na ceni, nije tajna da ga juri Bajern Minhen, a pominje se i Mančester junajted. 

Ukoliko odu Arauho i Rafinja i inkasiraju 170-180 miliona evra, Barselona bi mogla da dovede Ćavijeve mete - Nika Vilijamsa, Danija Olma i Ćavija Simonsa.

U odbrani niko ne bi dolazio umesto Arauha, jer navodno u klubu veruju da je ta pozicija dobro pokrivena kada se Žil Kunde vrati u srce odbrane, uz Kristensena, Kubarsija, Injiga Martineza i povratnika Erika Garsiju. 

Ipak, Arauho je bez dileme najbolji među njima, miljenik je navijača, a usput mu je i Ćavi dao kapitensku traku, tako da se postavlja pitanje da li će ovo biti pogrešna odluka?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke