Šok za Fiorentinu, Vlahović prelomio, klub pred svršenim činom? Šta sada?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 23.01.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je klub nemoćan...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Dušan Vlahović će danas prvi put posle godinu i po dana propustiti meč, Fiorentina igra protiv Kaljarija, Srbin je bolestan i neće biti u timu.

Ipak, od jutros u medijima dominiraju napisi da je saopštio Fiorentini da želi jedino u Juventus i da neće slušati druge ponude. Time su navodno potvrđene sumnje da se Srbin dogovorio sa najvećim italijanskim klubom i da ne želi u PL.

Ovo je šokiralo Fiorentinu, jednostavno vezuje im ruke da pregovaraju. Kako piše "La Nazione" sada postoje tri puta za klub. Jedan je da puste da Vlahoviću istekne ugovor u leto 2023. igrač nema ništa protiv, to je malo verovatno. 

Druga solucija je rat sa igračem koji bi podrazumevao pritisak, premeštanje na klupu, neku vrstu ucene da mora da prihvati recimo ponudu Arsenala, ali to bi izazvalo velike slomove, razdor u samom timu, ali i dodatno smanjilo cenu igrača.

Treći je da "progutaju žabu", sednu za sto sa ljudima iz Juventusa, za sada se jedino priča o onoj ponudi 35 miliona plus Kuluševski koju su u Firenci odbacili kao nedovoljnu. 

Ipak, Juventus neće navaljivati, čekaće leto, kada Vlahović ulazi u poslednju godinu ugovora i kada će cena biti manja.

Sve u svemu DV9 drži ključeve i izgleda da je več odabrao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke