Šokantna otkrića, hoće li Real pogrešiti sa "iritantnim" Mbapeom?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 06.09.2021.
12:59
Izvor: Sportske.net

Knjiga će izazvati dosta bure...

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

Prema informacijama iz Španije ni na zimu se neće ništa promeniti, Mbape će do kraja ugovora ostati u Parizu, Al-Kelaifi i vlasnici iz Dohe su ljuti i prihvatili su da će otići bez obeštećenja.

Inače, poznato je da je Mbape u ratu sa francuskim novinarima koje optužuje da su opsednuti njime, da zbog toga želi da ode iz Francuske jer im je pred očima svakog dana i njegovo ime pridaje novine.

Ali, daleko od toga da je Mbape idealan.

Naime, novinar uticajnog "Figaroa" Baptist Despre u svojoj knjizi otkriva tamnu stranu Mbapea.

"On ima neverovatan potencijal, ali nije lak za saradnju. Kada stvari ne idu kao na šampionatu Evrope postaje neprijatan i gunđa. To naravno utiče na čitavu ekipu i balans svlačionice", napisao je novinar koji ne krije da je imao insajdera iz svlačionice "Les Blesa".

Podsetimo se sukoba sa Žiruom pred letošnje takmičenje, Mbape je odigrao celo prvenstvo loše, na kraju je promašio i odlučujući penal protiv Švajcaraca što mu je donelo pravi baraž kritika u medijima.

"Kada saigrači ne obraćaju pažnju, kada mu ne ide svaka lopta, on se brzo naljuti. To iritira ostale fudbalere", piše u jednom pasusu knjige. 

Ipak, nema reakcije Dešampa koji nije isti prema drugim igračima. Jer, navodno francuski selektor smatra da je Mbape nezamenjiv i zato hoda po jajima kada su izjave o Mbapeu u pitanju.

"Takvi nisu bili Tuhel, ni Emeri, koji se nisu plašili Mbapea i zbog toga su došli u sukob sa igračem", dodao je Despre u knjizi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke