Solskjer definitivno pojačava desnu stranu: Na radaru defanzivac Primere

Autor: Sportske Net
nedelja 06.06.2021.
15:04
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" traže i desnog beka.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester junajted obnovio je pregovore sa Džejdonom Sančom i mladi fudbaler će najverovatnije ovo leto kročiti na "Old traford", posle više od godinu dana glasina. Osim njega, Ole Guar Solskjer zainteresovan je i za Harija Kejna, ali mu na putu do Londona stoji gradski rival, koji je ozbiljan u nameri da dovede napadača Totenhema, Gvardiola nudi čak Sterlinga i Žesusa za njega. Spominju se brojna imena, poput Varana, Halanda, Oblaka, a pojavilo se i jedno novo. 

U Mančesteru su očigledno rešeni da pojačaju desnu stranu tima, koja je uistinu slabija od leve, bez stalnog krila i beka. "Miror" prenosi da je zvezda Atletiko Madrida i Engleske Kiran Tripije  rekao svojim saigračima da želi da se ovog leta preseli u Junajted.

Desni bek "jorgandžija" je trenutno sa Engleskom i večeras igra poslednju pripremnu utakmicu za Euro. 

Junajted je finansijski oslabljen, kao i svi timovi, zbog koronavirusa, pa mu ovaj transfer možda neće teško pasti kada je u pitanju budžet, s obzirom na to  da bi za defanzivca trebalo da izdvoji između 15 i 20 miliona evra. 

Tako bi Tripije, kao i Sančo mogao put Mančestera, ali ovoga puta u crveni deo, s obzirom na to da su obojica bili u omladinskim selekcijama gradskog rivala. 

Vremena još ima, a kreće i Evropsko prvenstvo 11. juna, pa će Solskjer imati gde da gleda performans engleskog reprezentativca i odluči da li je potreban "đavolima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke