Solskjer dobio budžet, dilema je, sve u jednog igrača ili pojačavanje linija! Ovo su imena!

Autor: Boris Jovanović
subota 08.05.2021.
10:18
Izvor: Sportske.net

Šta će učiniti Norvežanin tokom leta...

EPA-EFE/Martin Meissner / POOL
EPA-EFE/Martin Meissner / POOL

Povezane vesti

Mančester Junajted će posle obećavajuće sezone, koju mogu da završe i trofejom u LE imati novac na raspolaganju tokom leta.

Džoel Glejzer se oglasio, u pismu od 708 reči on je obećao da će promeniti način vođenja kluba, a vlasnik je najavio i dalja ulaganja.

Frustrirani navijači traže dela, a ne reči, danas mediji u Engleskoj pišu da bi Solskjer na raspolaganju mogao da ima oko 150 miliona evra. 

Osnovna dilema?

Pojuriti vrhunskog napadača, Halanda ili Kejna, ili eventualno ubediti Kavanija da ostane još sezonu, a novac potrošiti na neke druge mete, pre svega u defanzivi. Nikola Milenković je prvo ime, Norvežanin traži partnera Megvajeru, akcije Lindelefa padaju, pa ne bi bilo čudo da Srbin bude prvo pojačanje ovog leta. To nije sve, Junajted je gledao i Pau Toresa i Kondea iz Primere, dok je Deklan Rajs preskup, Vest Hem traži 80 miliona.

Videćemo šta će biti sa Pogbom, ali razmena za Azara nije verovatna, dok sa druge strane, klub i dalje gleda prema Džejdonu Sanču, ako Dortmund ne bude u top 4 u Engleskoj, cena Engleza će pasti. Mnogi veruju da Solskjer pre svega želi Džeka Griiša, ali on je produžio ugovor sa Aston Vilom i sada košta više od 100 miliona.

Ono što je sigurno, Junajted naginje tome da kupi štopera i veznog igrača, da eventualno nekom trampom izvuče najviše od Pogbe i Marsijala, Ole nije pristalica velikih promena, možda ode i De Hea, videćemo da li na taj način dovođenjem nekih igrača u razmeni, može dodatno da pojača tim. 

Kritičari veruju da je Kejn preskup, ali da garantuje golove i da se sa Kavanije odlaže glavni problem još sezonu. Ali ima i druga stranam medalje, ako Haland ostane u Nemačkoj ovog leta, njegova cena naredne je 75 miliona, a "Đavoli" svakako mogu da mu ponude više od Reala i Barse, i da uđu u trku za gradskim rivalom Sitijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 10.05.2021
19:51

Са овим буџетом ће довести 2 играча плафон, под условом да никог не прода, у суптотном би можда успео и 3. Међутим проблем лежи у управи која и даље не увиђа проблеме у клубу. Када се замени комплетна гарнитура, онда се нечему и можемо надати.

avatar
mrancic
Sunday, 09.05.2021
07:14

Sko Junajted ne kupi bar dva vrhunska igraca i ne proda visak gledace u ledja bar tri kluba i borice se za LS.To ce biti krajnji domet.Junajtedu su potrebna bar cetiri igraca:napadac,zadnji vezni ,stoper i ofanzivni vezni.Junajted mora naci zamenu za jednog stopera,Freda,Marsijala i Pogbu (ako ode).Sa 150 mil. ne moze potrebne igrace.Glejzerovi nastavljaju istu politiku.