Solskjer gubi strpljenje sa Realom, ovo su nove tri mete Junajteda!

Autor: Boris Jovanović
petak 02.07.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Očigledno je da se "Đavolima" žuri...

EPA-EFE/Oli Scarff
EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Juče je izgleda da će Varan brzo završiti u Junajtedu, ali španski mediji tvrde da Engleze čekaju teški pregovori. Realu se ne žuri, a Perez želi da se revanšira Englezima za sve trikove kada su u pitanju bili neuspešni pregovori, prvo De Hea, a onda i Pogba. 

Real će čekati, ne žele da spuste cenu, a takođe hoće da obezbede zamenu pre nego što puste Varana. Ramos je otišao u PSŽ koji hoće i Francuza, ali je on mnogo bliži Premijer ligi. Ideja Pereza je da prvo dobije garancije za dolazak bilo Pau Toresa, bilo Kundea iz Sevilje, pa tek onda da proda Varana za pedesetak miliona.

Francuz je tražio dupli novac u odnosu na šest miliona koliko sada zarađuje, Real je to odbio, Varanu ugovor ističe narednog leta.

Ali, ni Junajted, neće biti baš strpljiv, ako ne mogu da završe transfer u narednih par nedelja, probaće da dovedu ili Toresa iz Viljareala, ili Deklana Rajsa iz Vest Hema koji može da igra i štopera i zadnjeg veznog. Rajs je bio na meti Čelsija, dok je Lamps sedeo na klupi "Plavaca", Mojes je odbio da ga pusti, ali engleski reprezentativac sada ne želi da potpiše novi ugovor i jasno je signalizirao "Čekićarima" da je vrede da ode. Ali, njegova cena je oko 70 miliona evra.

U napadu se pominje Kalvert-Luin, mada napadač nije prioritet, a sigurno da ćemo videti najmanje još jedan bombastičan transfer, posle dolaska Džejdona Sanča iz Borusije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke