Solskjer rešio nedoumicu o Pogbinom odlasku sa "Old traforda"

Autor: Sportske Net
nedelja 22.08.2021.
10:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda ništa od transfera.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenosi "Dejli mejl" Mančester junajted neće pokušati da unovči Pola Pogbu ovo leto, uprkos tome što mu ugovor ističe za godinu dana.

Menadžer "đavola" Ole Gunar Solskjer smatra da će Francuz ostati sa timom i posle prelaznog roka. 

"Očekujem da će biti ovde kad dođe 1. septembar", rekao je Solskjer. 

Pogba je sezonu startovao kako nije mogao ni da sanja, sa četiri asistencije protiv Lidsa. 

"Bilo da imate petogodišnji, bilo da je jednogodišnji ugovor, kada potpisujete za Mančester junajted, morate da se suočite sa izazovom da igrate na doslednom nivou", kazao je on. 

Pogba je napustio unajted u dvo prvom tinejdžerskom nadatu 2012. godine, ali je četiri godine kasnije ponovo potpisao iz Juventus za rekordnih 89 miliona funti.

Uprkos mnoštvu spekulacija tokom nekoliko sezona o tome da će se pridružiti Real Madridu, Juventusu i odnedavno Pari Sen Žermenu, on je i dalje na "Old trafordu" u poslednjoj godini ugovora, a kruže informacije  da je klub ponudio da postane najplaćeniji igrač kluba, sa zaradom oko 400 000 funti nedeljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 23.08.2021
11:23

Oticice glavom bez obzira.Junajted ulaze malo para i drzi na klupi Solskjera.Sa ovakvom politikom nece osvojiti titulu narednih 10 godina.Svi kvalitetni igraci ce ga zaobilaziti.Sem ako navijaci ne potegnu nove demonstracije.Jeste li zapamtili lice Fergusona na kraju utakmice sa Sauptontonom.