Solskjerova lista - Ovo su imena!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2019.
21:09
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva, atraktivna imena, ali pre toga treba još jedan posao da se obavi.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Navijači Mančester junajteda već šest godina čekaju na novu titulu u Premijer ligi, previše za klub takvog renomea, a dolaskom Ole Gunara Solskjera na klupu ekipe sa Old Traforda pojavio se optimizam da bi to možda već naredne sezone moglo da se dogodi.

Ipak, najpre se očekuje Solskjerov dogovor sa čelnim ljudima kluba da započeti posao posle Murinjovog odlaska nastavi na duže staze, a ako sve bude kako se očekuje, na leto će uslediti rekonstrukcija tima po zamisli norveškog stratega.

Britanski ''Dejli Mejl'' danas je otkrio i koja imena se nalaze na Solskjerovoj listi želja za letnji prelazni rok, pa ako se veći deo ovog plana realizuje, Junajted će imati čemu da se nada naredne sezone u pohodu na trofeje.

Za početak, Toni Kros!

Vezista Real Madrida je već pet godina član slavnog španskog kluba, ali s obzirom na turbulentnu sezonu još uvek aktuelnog prvaka Evrope, jasno je da će leto u Madridu doneti veliku rekonstrukciju ekipe. Kros bi trebalo da bude jedan od igrača koji će promeniti sredinu, a procene na Ostrvu su da bi 50 miliona funti bilo dovoljno Mančesteru za njegov transfer na Old Traford.

Još jedno atraktivno ime u vezi - Marko Verati!

Poput Reala, i PSŽ je ove sezone doživeo evropski debakl, posle čega će biti neminovne promene i u njihovom timu, a u Junajtedu će pokušati to da iskoriste i pouzdanog vezistu Marka Veratija presele u Mančester. Ipak, u odnosu na Krosa, za Veratija bi morali mnogo više da odreše kesu, procenjuje se oko 90 miliona funti.

Sledeće ime, ništa manje atraktivno, na Solskjerovoj listi želja je još jedan vezista - fudbaler Barselone Ivan Rakitić!

On već ulazi u pozne igračke godine, ovog meseca je napunio 31, a poput Krosa, još od 2014. godine nije menjao sredinu i očekuje se da bi to ovog leta moglo da se dogodi. Razlog više za to jeste i najavljeni prelazak Frenkija de Jonga iz Ajaksa na ''Kamp Nou'', a Premijer liga i Mančester junajted bili bi odlična alternativa za hrvatskog reprezentativca.

Ni tu nije kraj potencijalnim pojačanjima Mančester junajteda u veznom redu, a četvrto ime u ovom nizu je Saul Nigez.

Odlični vezista Atletiko Madrida je želja i Mančester junajteda i Mančester sitija, pa bismo ovog leta mogli da gledamo uzbudljivu trku gradeskih rivala za 24-godišnjeg fudbalera, pa ukoliko budu dovoljno uporni, mogla bi i cena da ode i iznad 80 miliona funti koliko se u ovom trenutku procenjuje u britanskim medijima.

I na kraju - bekovi!

Uz desnu aut-liniju Junajted želi Arona Van-Bisaku, 21-godišnjeg fudbalera Kristal Palasa, koji je ove sezone ostavio odličan utisak i potvrdio svoj veliki potencijal. On se procenjuje na 40 miliona funti, a 25 miliona više bi mogao da iznosi potencijalni transfer Portugalca Kansela iz Juventusa, koji takođe deluje uz desnu aut-liniju.

S obzirom da je Kanselo prošlog leta stigao u Juventus i potpisao višegodišnji ugovor, njegov transfer se čini kao najmanje realan, ali njegovo ime do daljnjeg ostaje na ovoj listi.

Jedva čekamo leto i rasplet ove priče. Naravno, neće svi ovi igrači završiti na Old Trafordu, ali nekolicinu njih bi trebalo da od naredne sezone gledamo u dresu Mančester junajteda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 29.03.2019
00:39

Hocemo li posle toliko godina dobiti konacno desnog beka...

avatar
Tbr
Thursday, 28.03.2019
16:37

Ne sali se Junajted, ako su im ovo mete za letnji prelazni rok...mogli bi sigurno da napadnu titulu sledece sezone ako dovedu dva veznjaka od ovih nabrojanih, desnog beka i jednog dobrog stopera koji ce sa Lindelofom da cini tandem, voleo bih da oni osvoje konacno, jer Celsi nece biti na fudbalskoj mapi u naredne tri godine najverovatnije :)

avatar
Jagger86
Thursday, 28.03.2019
12:50

Ma jeste ,svi hoće Veratija i Krossa, nema od toga ništa. Ojačati pre svega odbranu, a ostalo će se skockati .

avatar
ForzaJuve
Thursday, 28.03.2019
10:09

Peta Solskjerova čista u poslednjih 15 dana...

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.03.2019
07:09

Odlican izbor veznih ali najmanje sam za Rakitica jer nije mlad a nebi bio povoljan ne isplati se ulagati u njega bolje neko mladji. Najveci problem su stoperi pa onda tek ostalo.

avatar
Zarko
Thursday, 28.03.2019
03:15

Verati, Depaj i Kulibali / Varan

avatar
Jerome Drake
Wednesday, 27.03.2019
23:26

Ma kakvi, sumnjam da ce Kansela
dati...

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 27.03.2019
23:23

Kros 50? Pa rakitic ce da kosta toliko

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 27.03.2019
23:19

Saul, dibala, kulibali, sanco i kanselo i titula je tu pa ako ne sigurno ali 80% kad bi se uigrali svi oni i postava bi bila.
De Hea
Shaw
Lindelof
Koulibaly
Kanselo
Saul
Pogba
Dibala
Marsijal
Sanco i
Rasford

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 28.03.2019
18:16

I ko misliš da ti drži vezu? Saul i Pogba? Erera je bolji igrač od Saula a od Pogbe nije lošiji, plus je defanzivno sjajan..

avatar
kzs.mufc
Thursday, 28.03.2019
20:05

Bili bi prvaci na PESU,u stvarnosti je drugacije

avatar
Pes Pirot
Wednesday, 27.03.2019
22:25

Bolje sesenjona da dovedu iz fulama za pocetak da im igra uz desnu aut liniju nego bilo koga drugog.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.03.2019
07:04

Ne kazem da je los ali razocarao je i pokazao da ne moze biti dobar za PL bar ne za sad... mlad je ima vremena i mora jos mnogo da uci

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 27.03.2019
22:17

U kom univerzumu je Verati skuplji od Krosa?ajde sve nekako ali 50 miliona dovoljno za Krosa?

avatar
Mirjevac
Thursday, 28.03.2019
00:05

A sta je to bolji Kros od Moratija? Morata je mnogo boolji od krosa, Morata je radilica, a Kros jedan lenjivac koji je prepun sebe, zato ga Zidan i nece!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 28.03.2019
22:19

Morati je bio predsednik intera....dok Morata trenutno igra za Atletiko i to napadaca

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.03.2019
07:07

Pa za pocetak mladji je 3godine...Kroos ima ocajnu sezonu(u katastrofalnoj je formik i nije na svom niviou) i Real ako ga se stvarno zeli osloboditi onda ce pristati i na manji novac. Nece sigurno sjediti na klupi a vjerujem da ce se mnogi velikani otimati za njega.