Solskjeru ponuđena trampa, dobio bi najbolji vezni red u Engleskoj, i trio iz snova u napadu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.07.2020.
13:53
Izvor: Sportske.net

Ako bi uspeli da dovedu pomenutu dvojicu igrača, makar žrtvovali i Francuza, Junajted bi iz transfer leta izašao neverovatno jak...

EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool
EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool

Povezane vesti

Junajted ne odustaje od Džejdona Sanča. Naime, priča se da je Borusija smanjila cenu na oko 90 miliona i da bi "Đavoli" koji imaju dogovor sa Englezom mogli da prodajom nekih igrača, skupe novac, ali i značajno pojačaju tim.

Pojavila se informacija da Inter nudi Škrinjara i novac za Marsijala, pošto će verovatno Lautaro Martinez na kraju završiti u Barseloni.

Junajted bi uz Džonsa, Roha, možda i Šoa, prodao Lingarda koga želi Vest Hem, ostali bi dovoljno novca, da uz Griliša, stigne i Sančo, kao i Škrinjar, koga želi i PSŽ, ali i Siti.

Da li bi Solskjer sebi mogao da priušti da ostane bez Marsijala?

Mnogi kažu da bi jer Rašford i Grinvud, uz eventualno Sanča napred i možda nekog iskusnijeg jeftinijeg špica predstavljaju budućnost ne samo kluba, već i Engleske. Uz to, Sančo ne bi, kako kaže Geri Nevil usporio razvoj Grinvuda koji može da igra na više pozicija u timu, ali i odmah uz Rašforda kao drugi napadač.

Sa Grilišom, Pogbom, Brunom Fernandešom i Matićem, Sančom, Solskjer bi imao neverovatan vezni red, mogao bi da kombinuje, a dolazak Škrinjara bi mnogo značio za odbranu.

Videćemo šta će od svega biti, ali ako je zaista Dortmund smanjio cenu za Sanča treba očekivati da Ole ne propusti ovu priliku...

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 14.07.2020
23:12
avatar
Barbosa7
Tuesday, 14.07.2020
21:33

Ja reko' neko ponudio trampu za Lindelofa. Sančo i štoper a ako šta pretekne za Griliša on je i onako za rotaciju.

avatar
Capitano
Tuesday, 14.07.2020
18:27

Ja sam cuo da Inter nudi za Marsijala 100m + Skrinjar + Eriksen. Sledeci put kad pises o interesovanju za Marsijala slobodno i ovo ubaci, proverena informacija.

avatar
Manchester UTD
Tuesday, 14.07.2020
16:34

Kad bi se salili. Da puste svog najboljeg igraca, pa nisu jos toliko prsli... Martial je okosnica tima jedini koji igra konstantno dobro.

avatar
Brainless
Tuesday, 14.07.2020
15:13

INTER NUDI SKINJARA I NOVAC ZA MARSIJALA, MOZDA IM PONUDE I LAUTARA U ZAMENU ZA JANGA GLAVU ZA GLAVU

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 14.07.2020
15:07

Dobar vic Inter da ponudi pare plus Skrinjara u zamenu za Martiala, pitam se ko je Marital da nije na nekadasnjem nivou Maradone. ajde da ste reki nude Skrinjara u zamenu za Zesusa iz Sitija pa da i poverujem u tu pricu. Martial je prosek napadaca i nista vise od toga, tako da od ovog nece biti nista

avatar
The_Matrix
Tuesday, 14.07.2020
14:57

Hahahah, gde li vi nalazite ove gluposti 🤣🤣🤣🤣

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 14.07.2020
14:33

I ako je Škriniar odlican stoper, Martiala nebi dao ni za 100mil, napokon je dosao do izrazaja i sada pokazuje zasto je ustvari doveden. Ovo bi jedino doslo u obzir kada bi kupili Kanea sto je malo vjerovatno.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 14.07.2020
14:24

Zasto ? Neka plate 60 milki ili vise i eto im Skriniar

avatar
Wizard08
Tuesday, 14.07.2020
14:23

Marsijal je masina,zao mi je sto to kazem(kao navijac lvpa) ali je istina.fizicki dovoljno mocan,tehnici dobro potkovan u spicu napada neprikosnoven.mnogo vise doprinosi tu nego rasford,koji se dovoljno dobro snalazi na strani(a ionako se konstantno rotiraju za vreme utakmice ).ako ovo sto pokazuje grinvud nije samo neki ludacki nalet motivacije,zelje i srece ne vidim razlog menjati tu kombinaciju u napadu.neka kupe stopera recimo himeneza iz atletika ili alabu ili u krajnjem slucaju skrinara ako je to moguce,i kompletirani su . I jos uz recimo cilvela levo mogli bi da se bore ravnopravno za titulu.

avatar
mrancic
Tuesday, 14.07.2020
14:11

Marsijal našao sebe i drži Junajted.Daleko bolji od Rašforda.Junajted ima problema sa odbranom,bekovima u defanzivi,De Heom i kornerima.Neverovatno kako im je lako im je lako dati gol iz kornera.

avatar
Amalainter
Tuesday, 14.07.2020
14:11

Hahaha..da..Skrinjar plus novac hahahaa...mislis Marsijal+novac. 😂

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 14.07.2020
14:05

Sad da se rese Marsijala kad je proigrao decko... Mada nije nemoguce.
Ima UTD igraca za prodaju, smoling ostaje u Romi, prodace Hendersona koji nece sedeti na klupi a de Heu skinuti nece, Lindelof, Sancez... Lingarda ce uvaliti Vest Hemu za ozbiljnu lovu jer je englez... Skupice oni za Sanca bez i da prodaju Marsijala.
Medjutim u tom slucaju nece bit imesta za sve.