Šou - Neočekivana zarada, Barsa dovodi napadača, pojačava rivala, Kuman stopirao "tobdžiju"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.08.2021.
17:30
Izvor: Sportske.net

Katalonci u žurbi!

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Buran dan u Kataloniji, a sigurno će takav biti i utorak - Barselona je dogovorila dva transfera - Ilaiš Moriba ide u RB Lajpcig, dok je Emerson Rojal na korak od Totenhema.

Kao što smo preneli ranije, Ilaiš Moriba bi trebalo da inkasira oko 20 miliona evra, preciznije 16+3 kroz bonuse. Mladi vezista će danas ili sutra i zvanično postati član Lajpciga. 

Emerson Rojal je takođe na korak od odlaska, iako je tek stigao iz Betisa. On je u julu došao za 9 miliona evra, ali je Totenhem sada ponudio 25+5 kroz određene bonuse i Barsa je spremna da pristane. 

Njegovi agenti su stigli u Barselonu na pregovore, očekuje se da padne dogovor i da Brazilac pojača Totenhem.

Ni to nije sve, jer bi mogao da ode i Miralem Pjanić, ali ne u Italiju, već u Sevilju! Juventus se navodno povukao iz pregovora, a Sevilja videla sjajnu priliku da pozajmi vezistu.

Sevilja je ove sezone definitivno jedan od kandidata za titulu, bila je to i prošle, kada se borila do samog kraja, pa sa te strane možda i nije najbolje rešenje da Barsa kao sa Suarezom pojača rivala. 

I onda na red dolaze - pojačanja!

Ronald Kuman je blokirao ideju da dođe Ektor Beljerin, jer smatra da desnu stranu može da pokrije sa Destom i Mingezom, dok je tu i Roberto. Holanđanin je na današnjem sastanku rekao kratko i jasno da hoće samo klasičnu "devetku"!

Spekulisalo se da je Mario Mandžukić ponuđen, pošto je bez ugovora, Barsa je odbila tu mogućnost. 

Navodno, Barsa traži rešenje ali u igri je samo pozajmica sa mogućim otkupom. Pominje se i Patrik Šik, sve u svemu sa zaradom od 50 miliona evra za Moribu i Emersona i odlaskom Pjanića koji ima veliku platu, Barsi se ukazala prilika da dovede napadača, koji joj je preko potreban.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke