Spaleti otpisao prvaka Evrope, Junajted i Valensija ostaju praznih šaka!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.12.2017.
12:39
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, uprava "Neroazura" planira da proda vezistu u kojeg su puno uložili.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Žoao Mario je na "Meacu" stigao leta 2016. godine kao veliko pojačanje, ali do danas nije puno šta pokazao u dresu "Neroazura".

Posebno slabo igra ove sezone, Spaleti mu i ne daje previše prilika, jednostavno mu se ne uklapa u koncepciju.

Inter je tako rešen da ga proda već u januaru, potreban im je novac kako bi zadovoljili FFP i kako bi mogli da se pojačaju na pozicijama na kojima Spaleti to želi.

Portugalac je kupljen za 45 miliona evra, ima platu od šest miliona evra na godišnjem nivou, pa je Inter spreman samo da ga proda, što otpisuje mogućnost dogovora sa Valensijom.

Španci su poput Kondogbije hteli da ga dovedu ja pozajmicu do kraja sezone sa pravom otkupa, ali Interu je zbog FFP odmah potreban novac, te pozajmice na dolazi u obzir.

Tako propada i mogućnost dogovora sa Mančester Junajtednom, koji je bio spreman da u suprotnom smeru pošalje Henrika Mihtarijana, ali prema poslednjim informacijama iz Italije, ni to se neće dogoditi. Ko želi Marija, moraće da plati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Sunday, 17.12.2017
14:56

..dosta ulozeno a premalo dobijeno! Mario je tip igraca koji je tehnicki vrhunski potkova,lucidan,sa lakocom dijeli pasove i uposljava ali ne daje golove ,ne trci dovoljno i be voli defanzivu a to u Italiji ne prolazi a posebno kod Spaletija,jer od igraca sredine kojeg toliko platiš ocekujes i golove i asistencije i pozrtvovanje! Joao Mario u seriji A mi dodje ko neki Audi r8 na off road trci medju Tojotama,Range Roverima,Čiroki dzipovima..

avatar
The_Matrix
Sunday, 17.12.2017
14:30

Placen 40 miliona i ima platu od 3 miliona. U Interu jedino Ikardi ina tu platu

avatar
Маркус19
Sunday, 17.12.2017
14:29

Хвала богу па неће код нас...

avatar
Маркус19
Sunday, 17.12.2017
14:28

Хвала Спалети!