Španska sapunica - Mesi čekirao kartu i nada se preokretu u poslednjoj sceni!

Autor: Milovan Longinov
sreda 07.06.2023.
08:15
Izvor: Sportske.net

Nerealno šta se dešava u proteklih 48 sati...

EPA-EFE/TERESA SUAREZ
EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Povezane vesti

Sapunica "Lionel Mesi" ulazi u svoju poslednju epizodu i doslovno je prava drama u kojoj niko ne zna kako će izgledati kraj. 

Tokom jučerašnjeg dana smenjivale su se različite informacije o tome da Leo Mesi i dalje čeka Barselonu, potom da je Al Hilal povećao svoju ponudu na milijardu dolara za dve sezone, do toga da je Inter Majami na pol poziciji. 

Tokom noći je bilo još uzbudljivije, jer su novinari Ernan Kastiljo i Manu Kareno ekskluzivno otkrili da je Mesi prihvatio ponudu Inter Majamija! ALI, istovremeno je Veronika Brunati, argentinska novinarka bliska Mesijevom kampu, otkrila da je Barsa poslala zvaničnu ponudu i da čeka odgovor.

Nadovezao se Toni Huanmarti koji je potvrdio njenu informaciju, ali uz napomenu da Barsa u uz zvaničnu ponudu ne može da mu da i garanciju da će biti registrovan, na čemu je Mesi insistirao zbog svega što se desilo kada je morao da ode. 

Za kraj, oglasila se Elena Kondis, još jedan pouzdani izvor u Barseloni koja ističe da je saga blizu i da će biti završena u narednim satima, ali da klub treba još malo vremena da proda nekog igrača kako bi Mesiju mogla da garantuje registraciju. 

Katalonci moraju da prodaju jednog igrača, spekuliše se cifra od 40-50 miliona evra, a to nije lako, jer su na prodaju Feran Tores, Frank Kesi i Ansu Fati, a nijedan od njih ne vredi toliko u ovom momentu...

Zaključak je da tajming i okolnosti nisu u skladu sa Mesijevom žurbom i da ako zaista želi da se vrati u Barselonu, onda neće danas saopštiti svoju konačnu odluku, već će čekati na nju. 

Pretpostavka svih renomiranih izvora je - ako Mesi do kraja današnjeg dana, kao što je i najavljeno, odluči da izda saopštenje o nastavku karijere, onda odlazi u Inter Majami. Ako bude odložio tu odluku, onda je dao svojoj Barsi još malo vremena da pronađe rešenje, odnosno proda igrača i registruje njegov novi ugovor. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke