Sparsi koriste zatišje i dovode biser italijanskog fudbala!

Autor: Nikola Miloradović
petak 26.04.2019.
19:12
Izvor: Sportske.net

Ponuda već poslata.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Nikolo Zaniolo je eksplodirao sredinom tekuće sezone, počeo je da pruža blistave partije u kontinuitetu za "Vučicu", a to mu je donelo i debi u reprezentaciji Italije.

Ipak, kako je Roma ušla u brojne probleme, tako je i forma talentovanog ofanzivnog veziste pala, a sa padom forme došao je i pad interesovanja za njegove usluge.

U zenitu forme ove sezone, za Zaniola su ozbiljno interesovanje pokazali iz Juventusa, šuškalo se čak da se mladi Italijan dopao i Zinedinu Zidanu, koji se vratio na klupu madridskog Reala.

Kada je počeo da pruža nešto slabije partije, utihnulo je interesovanje, što je Totenhem spreman da iskoristi.

Kako "Korijere delo Sport" prenosi, "Pevci" su čak poslali i ponudu na račun kluba iz Rima u visini od 40 miliona funti (oko 46 miliona evra).

Zaniolo

Ranije se pisalo da Roma traži 60 miliona evra za Italijana, ali bi uprava mogla da iskoristi priliku i prihvati sasvim solidnu ponudu za Zaniola, a potom taj novac iskoristi za neophodnu rekonstrukciju ekipe.

Videćemo da li će se nakon ponude Sparsa još neko uključiti u priču, ali izgleda da je Poketino veoma ozbiljan u nameri da Italijana preseli na sever Londona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Saturday, 27.04.2019
10:23

Niti je eksplodirao niti ce otici za taj novac. Zaniolo tek treba da se dokaze ali je svakako ogroman potencijal.

avatar
damjan89
Saturday, 27.04.2019
03:24

Sta ce da rekonstruisu sa 40m funti? Neka se odreknu igraca koji imaju preko 30 godina a astronomske plate, Klajvert, Zaniolo, Pelegrini, Kristate i Under su buducnost kluba, a sto pre treba prodati preplacene "zvezde" Pastorea, Nzonzija, Kolarova, Fazia, Markana, Santona...Za njih mogu da uzmu odlicne pare i da podmlade jos ekipu i pritim ce im ostati vrhunski fudbaleri Dzeko, Florenci, Manolas, El Saravi...Ako stalno prodaju svoje mlade i odlicne igrace nece nigde stici...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
19:14