Sprema se, do sada, neviđen transfer - Juve kupuje vezistu i njegovu devojku?!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 16.06.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Ovo bi zaista bio nesvakidašnji potez.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Brazilski fudbaler sredine terena Daglas Luiz (26) nadomak je prelaska u Juventus. 

Igrač Aston Vile je postigao dogovor sa italijanskim klubom i u naredne četiri godine trebalo bi da u Torinu zarađuje oko 5.000.000 evra po sezoni. 

Luiz je jedan od najbolje ocenjenih vezista Premijer lige, a prošle sezone je na 53 utakmice dao deset golova i upisao isto toliko asistencija, u Vilinom pohodu ka plasmanu u Ligu šampiona.

Prema Transfermarktu, brazilski reprezentativac vredi 70.000.000 evra. Juventus taj novac nema, pa su čelnici "Stare dame" smislili opciju koju će Englezi izgleda prihvatiti. Naime, Vila mora da zaraditi nešto novca kako ne bi imala problema sa finansijskim fer-plejom, pa će za Luiza uzeti oko 20.000.000 evra, kao dvojicu igrača Juventusa.

U Birmingem će doći američki vezista Veston Mekeni, koji vredi 28.000.000 evra, i engleski krilni napadač Samjuel Iling-Junior, koji vredi 13.000.000 evra. 

Međutim, ovaj transfer će imati i jednu vrlo neobičnu stavku, a ta stavka je izazvala ogromnu pažnju fudbalske javnosti.

Osim Luiza, Juventus će kupiti i njegovu devojku Ališu Leman (26). Radi se o jednoj od najpopularnijih fudbalerki sveta, koja trenutno igra za žensku ekipu Aston Vile. Reprezentativka je Švajcarske, za koju je do sada upisala 53 nastupa i dala devet golova.

Osim što veoma dobro igra fudbal, napadačica je popularna i zbog atraktivnog izgleda, te ima gotovo 17.000.0000 pratilaca na Instagramu, pa bi njen dolazak u žensku ekipu Juventusa, u paketu s Luizom, bi bio ne samo fudbalski nego i marketinški potez. 

Luiz je navodno insistirao na tome da Leman bude uključena u njegov transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke