Sprema se rekordni transfer crnogorskog fudbala - Na stolu 5.500.000, čeka se Juve da ponudi još više!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.12.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Italijanski klubovi već ušli u trku.

Screenshot/YouTube/4Scouting
Screenshot/YouTube/4Scouting

Povezane vesti

Ne samo što je osvojila nezvaničnu titulu jesenjeg prvaka, nego je podgorička Budućnost ove jeseni ''lansirala'' na veliku scenu još jedan veliki talenat crnogorskog fudbala.

U pitanju je 17-godišnji vezista Budućnosti Vasilije Adžić koji je ove jeseni upisao 19 nastupa za podgorički klub i postigao pet golova, uz dve asistencije.

Ovaj momak će tek u maju naredne godine postati punoletan, ali već sada su njegov veliki potencijal prepoznali italijanski klubovi, pre svih Juventus i Bolonja.

Čak je Bolonja za sada i najkonkretnija, a prema informacijama koje je danas na Tviteru objavio čuveni italijanski novinar Đanluka Di Marcio, ponuda ovog italijanskog kluba iznosi 5.500.000 evra i ako bi je Podgoričani prihvatili, to bi bio rekordni transfer u crnogorskom klupskom fudbalu!

Navodno je Juventus prethodno nudio između dva i po i tri miliona evra, pa se sada čeka nova reakcija velikana iz Torina, koji bi možda mogao i da nadmaši ponudu Bolonje.

Pomenuti novinar u svom tekstu navodi da su juče u Podgorici vođeni intenzivni razgovori čelnika Budućnosti i Bolonje i dodaje da je Bolonja trenutno u prednosti u odnosu na Juve zbog ponuđenog iznosa i brzine kojom vodi pregovore, ali i da se Juventus ''ne predaje''.

''Adžić ima samo sedamnaest godina i važi za jednog od najvećih talenata balkanskog fudbala. Ove sezone je debitovao i u evropskom takmičenju, učestvujući sa Budućnošću iz Podgorice, jednim od najznačajnijih crnogorskih klubova, u preliminarnoj fazi UEFA Lige Evrope konferencije'', dodaje Di Marcio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke