Sprema se velika rokada - Levandovski, Kejn, Osimen!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 24.07.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Poljak pokrenuo "lavinu".

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Odlazak Roberta Levandovskog iz Bajerna u Barsu mogao bi da nam donese još dva velika transfera u ovom ili u nekom narednom prelaznom roku.

Levandovski je briljirao u Minhenu, postigao preko 200 pogodaka za šampiona Nemačke u osam sezona provedenih na "Alijanc areni", ali je ovog leta napustio Minhen i u transferu vrednom 45.000.000 evra pojačao Barsu i tako stvorio "rupu" u napadu Bajerna. 

Ekspresno je reagovao Julijan Nagelsman i za 20.000.000 evra doveo mladog Matijsa Tela iz Rena, međutim momak rođen 2005. godine ne može biti ključan igrač jedne od najboljih ekipa na svetu.

Zbog toga je Bajern krenuo po Harija Kejna, ali će teško, gotovo nemoguće, do kapiena Engleske ovog leta. Već su izdvojili oko 140.000.000 evra za De Lihta, Mazrauija, Gravenberha i Tela letos, a za transfer Kejna trebaće im minimum 100.000.000 evra, što je previše za Bavarce sada, ali već na zimu ili narednog leta mogli bi da vidimo "juriš" na napadača Totenhema.

Sa druge strane, menadžer "pevaca" Antonio Konte već zna šta bi sa "stotkom" od Kejna. Totenhem bi u tom slučaju krenuo po špica Napolija Viktora Osimena. 

Pominjalo se da bi Bajern ovog leta za Nigerijca mogao da da 120.000.000 evra, ali Nagelsman nije želeo njega, već se odlučio za Harija Kejna, dok bi odlazak Levandovskog do dolaska "pravog" špica rešavao alternativnim metodama.

Napoliju će biti svejedno Bajern ili Totenhem, bitno je da se "debelo" plati za sjajnog Osimena, koji briljira na stadionu "Dijego Armando Maradona".

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Bundesligi, koja počinje za desetak dana. Bajern je ubedljivo najveći favorit, a kvota da će ekipa Julijana Nagelsmana odbraniti titulu je 1.21.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke