Spremite se! Teška povreda naterala Pepa da izađe na pijacu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 15.08.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Mančester siti stiže na letnju pijacu!

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Krilni napadač Mančester sitija Oskar Bob je doživeo prelom kosti stopala i čeka ga duža pauza, što znači da Pep Gvardiola mora da se pojača. 

Bob je eksplodirao u predsezoni i zbog toga je Pep oklevao sa pojačanjima, jer je već stigao i Savinjo, ali je sada situacija drugačija.

Odlaskom Hulijana Alvareza u Atletiko Madrid i posle povrede Boba, Siti želi da se pojača u ofanzivnoj liniji.

Fabricio Romano ističe da Siti istražuje opcije na tržištu, ali nije licitirao sa imenima. Dani Olmo je izabrao Barselonu, povezivao se sa Sitijem, dok je Niko Vilijams takođe odbio da napusti Atletik Bilbao. Na tržištu je Kingsli Koman, koga je Pep trenirao i poznaje ga iz Bajern Minhena, ali se do sada nije povezivao sa "građanima", što ne znači da neće biti slučaj posle Bobove povrede. 

Podsetićemo vas i na nedavnu glasinu koju je lansirao španski "El čiringito" da će Siti krenuti po Luisa Dijaza, ali je to demantovano. Ko zna šta će biti sada, posle ove povrede. 

Žeremi Doku može podjednako da igra i na levom i na desnom boku, tako da Pep praktično može da gleda i samo leva krila, odnosno igrače koji će se boriti za mesto sa Grilišom. Plan je bio da Bob igra na desnom krilu, sada je izvesno da će krilni tandem biti Doku-Savinjo, ali to nije dovoljno. 

Kao što rekosmo, imena nisu poznata, ali budite spremni na Pepovu ofanzivu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke