Spremna dupla trampa - Barsa i Inter se dogovorili!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 16.01.2023.
12:45
Izvor: Sportske.net

Ko će bolje proći?

EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ
EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ

Povezane vesti

Velika razmena Barselone i Intera je spremna.

Kako javlja pouzdani novinar Đerar Romero Barsa i Inter su se načelno dogovorili o trampi Franka Kesija i Memfisa Depaja sa jedne, odnosno Marcela Brozovića i Hoakina Koree sa druge strane.

Već ranije smo pisali da su pregovori o razmeni veznjaka započeti i da bi lako moglo da dođe do dogovora.

 Kesi nije ispunio očekivanja na "Kamp Nou" i mogao bi da se vrati u Milano i pojača redove velikog rivala svog bivšeg kluba Milana.

Ni Marcelo Brozović ne bi imao ništa protiv da se preseli u Kataloniju. "Neumorni" Hrvat više nije neprikosnoven kod trenera Simoena Inzagija, muči se i sa povredama, a odlazak u Barsu bio bi novi izazov u karijeri veznjaka.

Obojica napadača ne blistaju u svojim klubovima. Depaj je jula 2021. godine došao u Barsu i nije uspeo da se snađe u Kataloniji. Memfis je ove sezone odigrao sve osam utakmica za "blaugranu" i postigao četiri gola.

Ni Korea ne blista u Interu, naprotiv. Daleko je od prvog izbora trenera Simonea Inzagija, iskusni Džeko "zacementiran" je u špicu, a argentinskom špicu ostaju samo "mrvice". Odigrao je 21 utakmicu ove sezone, uglavnom ulazeći sa klupe, i postigao svega tri pogotka.

AdmiralBet nudi kvotu 1.43 na Barsino osvajanje Primere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke