Spremni za bombu? PSŽ pristaje da proda Mbapea, jer dovodi odmah i zamenu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.08.2021.
19:55
Izvor: Sportske.net

Šta nas sve čeka u poslednjih osam dana!

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

Prelazni rok traje do narednog utorka, a deluje da pravi haos tek predstoji, jer je jedan od najpouzdanijih izvora iz Francuske upravo javio da PSŽ čeka ponude za Kilijana Mbapea!

Radio Monte Karlo tvrdi da će PSŽ ipak saslušati ponude za Kilijana Mbapea, ali i da Realova nije jedina, jer su se u trku uključili i pojedini klubovi iz Premijer lige. Međutim, kako ceo svet zna da Mbape želi samo u Real Madrid, ovo više deluje kao "spin" da Florentino Perez što dublje zavuče ruku u džep.

Mbape je odbio sve ponude Pari Sen Žermena o produžetku saradnje i uporno insistira na svom odlasku i pored toga što je klub ostvario jedan od najboljih prelaznih rokova u istoriji. Mbape nije u dobrim odnosima sa sportskim direktorom Leonardom i zbog njega najviše i želi da napusti Pariz, ali i smatra da je vreme da posle četiri godine napusti rodni grad. 

PSŽ neće sedeti skrštenih ruku, naprotiv, Radio Monte Karlo istovremeno tvrdi da će Mbapeova zamena biti, ni manje ni više nego - Ričarlison!

Brazilac je napravio ozbiljan iskorak u Evertonu, jedan je od najboljih na svojoj poziciji u Premijer ligi, nije jeftin, ali PSŽ neće imati problem da plati njegov transfer ako zaradi 150 miliona od Mbapea.

PSŽ čeka zvaničnu ponudu, ako ona stigne na adresu, šanse da Mbape ode ovog leta su ogromne, zaključuje Radio Monte Karlo, tako da - spremite se za još jednu bombu do kraja roka!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke