Spremni za tandem Jović-Riberi? Od jednog čoveka zavisi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.08.2021.
08:17
Izvor: Sportske.net

Srbin u pripravnosti, možda ostane bez boljih rešenja.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Luka Jović je odlučan u nameri da se dokaže Karlu Anćelotiju, ali to će biti praktično nemoguće ako PSŽ do sutra prihvati ponudu Real Madrida.

Kao što se zna, Real je dao ultimatum Parižanima da će ponuda od 170+10 miliona evra biti na stolu do ponedeljka u 18 časova, ukoliko ne odgovore ili ne prihvate, Madriđani će ga oteti narednog leta bez obeštećenja.

PSŽ iza kulisa radi na zameni, ali nema mnogo opcija, pominje se da bi PSŽ mogao odmah čitav novac da preusmeri na Erlinga Halada, ali sve to zvuči kao nemoguć ludi scenario, iako smo se svega nagledali ovog leta.

Sve to iz prikrajka mora da prati i Luka Jović, koji će ostati i bez te male minutaže ako dođe Mbape. 

Konkurencija u napadu je prejaka, Azar i Vinisijus su levo, Mbape se takođe najbolje snalazi na krilu, gore je neprikosnoveni Benzema, ali je sigurno da bi i Kilijan neretko igrao kao "devetka", što utiče i na Jovića. 

Kao što smo već pisali, Jović je ogromna želja predsednika Sampdorije Masima Ferara, koji mašta da dovede još jednog Srbina u klub koji je poznat po našim igračima. 

Takođe, Sampdorija razmatra da ponudi jednogodišnji ugovor Franku Riberiju, legendarnom Francuzu koji je bez ugovora od kako je u junu napustio Fiorentinu.

Jović nema mnogo opcija ako dođe Mbape, možda zaista selidba u Đenovu ne bude toliko loša, ako bude jedina ponuda na stolu koja garantuje veliku minutažu. 

Čekamo rasplet, ostalo je još manje od 72 sata...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke