Spursi grade respektabilan tim - Konte naciljao Zaniola!

Autor: Mladen Heleta
sreda 20.07.2022.
12:57
Izvor: Sportske.net

Ugledni "Gardijan" piše da je Nikolo Zaniolo iz Rome nova meta Totenhema.

EPA-EFE/PIETER STAM DE JONGE
EPA-EFE/PIETER STAM DE JONGE

Povezane vesti

Antonio Konte ne staje sa dovođenjem fudbalera. Nakon Perišića, Forstera, Bisume, Rišarlisona, Lenglea i Spensa, italijanski stručnjak želi da vidi i svog talentovanog zemljaka u rosteru “Spursa”. Zanilo je polivalanetan fudbaler i može da odgovori zadacima na svim pozicijama iza klasičnog napadača, što je idealno za čuvene Konteove sisteme 3-4-2-1 i 3-4-3 .

Totenhem će sledeće sezone igrati Ligu šampiona, ambicije su Premijer ligi su da se makar ponovi rezultat iz prošle, pa je Italijan prionuo poslu i u severnom Londonu počeo da sklapa izuzetno respektabilan sastav.

Zaniolo (23) je predvodnik novog talasa italijanskog fudbala i biće jedan od nosilaca smene generacija u reprezentaciji aktuelnog prvaka Evrope. Tokom dosadašnje karijere su ga pratile brojne povrede, ali se i pored toga namentuo kao jedan od lidera Rome. Njegov gol protiv Fejenorda u Tirani je proletos ekipi Žozea Murinja doneo trofej u UEFA Ligi konferencije.

Ovaj fudbaler je već neko vreme na meti Juventusa, a Roma je “staroj dami” za njegove usluge tražila 50 miliona evra i ta cifra je usporila posao, što sada Konte pokušava da iskoristi.

Totenhem će budžet za Zaniola pokušati da obezbedi prodajom nekoliko igrača od sledeće sedmorke: Vinks, Ndobele, Lo Selso, Gil, Tanganga, Doerti i Emreson Rojal.

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke