Srbin iz Anderlehta, Srbin u Anderleht!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.06.2015.
21:18
Izvor: Sportske.net

U danu kada su čelnici Anderlehta potvrdili da će biti nemoguće zadržati Aleksandra Mitrovića belgijski velikan angažovao je srpskog internacionalca Ivana Obradovića.

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Predstavnici fudbalskog kluba Anderleht u utorak su potvrdili da se nalaze pred nemogućom misijom kada je zadržavanje Aleksandra Mitrovića u pitanju. Srbin će sasvim izvesno napustiti "Vanden Stok" ali to ne znači da naredne sezone bar jedan Srbin neće igrati za Anderleht.

Ono što smo imali prilike da čitamo u završnici prethodne sezone potvrđeno je u utorak na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Anderleht. Srpski internacionalac Ivan Obradović (26) od naredne sezone nosiće dres kluba iz Brisela!

"Njegov dolazak je jako važan za naš tim. Kvaliteti Ivana Obradovića su nesporni i ja sam izuzetno srećan što je izabrao nas uprkos ponudama koje je imao" rekao je generalni direktor Anderlehta Herman Van Holsbek.

Srpski internacionalac Ivan Obradović naredne nedelje će doputovati u Brisel kako bi obavio medicinske preglede a potom potpisao ugovor na pet godina sa Anderlehtom.

Momak koji se nedavno vratio u reprezentaciju Srbije prethodnu sezonu proveo je u Mehelenu koji je pod vođstvom Aleksandra Jankovića obezbedio plasman u Ligu Evrope.

Novopečeni levi bek Anderlehta karijeru je počeo u Partizanu a potom je nastupao za Saragosu i Mehelen. Braneći boje Saragose izborio se za mesto u nacionalnom timu koji je izborio plasman na Mundijal 2010. godine a u Mehelenu je doživeo "renesansu" koja mu je omogućila da ostvari transfer u Anderleht.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke