Srbin može da bira - sasvim izvestan Skudeto ili Žoze Murinjo?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 20.12.2022.
10:33
Izvor: Sportske.net

Treba biti mudar...

Starsport.rs
Starsport.rs

Povezane vesti

Italija je očigledno obećana zemlja za reprezentativce Srbije, a jedan od onih koji imaju odličnu reputaciju na Čizmi jeste i Saša Lukić (26).

Tutosport na svojoj naslovnoj strani donosi i priču o interesovanju Rome i Napolija za vezistu Torina koji iza sebe ima učešće na Mundijalu u Kataru.

Lukić je na početku sezone istakao želju da ode u veći klub, Torino mu je obećao novi ugovor koji još uvek nije stigao na red, pa je Srbin u jednom trenutku i propustio meč zbog prekršenog obećanja.

Ubrzo se vezista vratio u ekipu i pokazao zašto je jedan od najbitnijih igrača "bikova" prethodnih godina, a to nije promaklo Romi pod vođstvom Žozea Murinja i Napoliju koji je na pravom putu da osvoji titulu prvaka Italije.

List iz Torina prenosi da je Dijego Deme na izlaznim vratima Napolija, te da Lućano Spaleti vidi Lukića kao njegovu zamenu.

Svoje adute u pregovorima ima će i Roma koju sa klupe vodi Žoze Murinjo, a uz to članovi "vučice" su još i Nemanja Matić i Mile Svilar.

Lukićev aktuelni ugovor ističe na leto 2024. godine, a Transfermarkt ga je procenio na 13.000.000 evra.

Da li je vreme za korak napred u karijeri?

Može li Napoli do Skudeta sa ili bez Lukića? Pehar deluje praktično nadomak Napulja, a AdmiralBet vam nudi kvotu 1.43 upravo za ovakav ishod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke