Srbin spasava Švajnija!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.11.2016.
20:36
Izvor: Sportske.net

Nemački internacionalac Bastijan Švajnštajger nalazi se u nemilosti Žozea Murinja, a spas bi mogao da stigne od strane srpskog trenera sa kojim se srpski zet sastao u sredu.

BETA/AP Photo/Ted S. Warren
BETA/AP Photo/Ted S. Warren

Povezane vesti

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger mogao bi da napusti "Old Traford" već u predstojećem prelaznom roku pošto se od dolaska Žozea Murinja nalazi u Portugalčevoj nemilosti.

Svašta je u prethodnih nekoliko meseci morao da trpi Švajnštajger, a poslednja u nizu odluka Žozea Murinja ne predstavlja pomak na bolje već pripremu da srpski zet bude prodat na zimu.

Dobro je poznato da je Bastijan Švajnštajger najavio da posle Bajerna i Junajteda ne planira da igra ni za jedan drugi evropski klub što samo podgreva spekulacije da će iskusni vezista "preko bare".

Najnoviju u nizu informacija vezanih za sudbinu Bastijana Švajnštajgera lasirao je portal "chicagonow" koji je saopštio da je srpski zet bio na ručku sa trenerom Čikaga Veljkom Paunovićem!

Pomenuti izvor poseduje fotografije zabeležene nakon četvoročasovnog ručka koji su Bastijan Švajnštajger i Veljko Paunović imali u sredu - OVDE!

Čikago ne želi da komentariše pisanja medija jer se Bastijan Švajnštajger nalazi pod ugovorom ali je jasno da Paunović i Švajni nisu pričali o bilo čemu.

Jasno je da Čikago želi Švajnija u svojim redovima, a kako Srbin sedi na klupi ovog kluba pretpostavka je da je Veljko Paunović bio najbolja "veza" za početak pregovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke