Srećan prelazni rok svima koji slave

Autor: Nemanja Janošev
petak 10.06.2022.
08:49
Izvor: Sportske.net

Budite uz nas!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski transfer rok u Engleskoj  od danas je zvanično otvoren, a kao i uvek, najzanimljivije je kako će se pojačavati premijerligaši.

Nesumnjivo, biće interesantno i u drugim šampionatima, poput Serije A gde reorganizaciju tima pravi Juventus, zatim Inter koji ima šampionske aspiracije, te Milan, Roma i Napoli... 

Dolazimo i do Španije, gde Barselona i Real Madrid, svako na svoj način, žele da ojačaju svoje redove i ponovo budu konkurentni za apsolutno sve i protiv apsolutno bilo koga. Tu se pre svega misli na Barselonu koja proživljava krizni period.

Naravno, ispratićemo i francuski šampionat s akcentom na Pari Sen Žermen koji će ponovo doživeti velike unutrašnje promene, a veruje se i igračke. Tu je i Nemačka gde će ostatak Bundeslige pokušati da otme krunu Bajernu, što će biti sve samo ne lako... Zapravo, na "Sportske.net" ćete kao i uvek moći da pročitate sve transfere, kako inostrane, tako i domaće koji su neizostavni.

Do danas, potvrđeno je nekoliko transfera poput Erlinga Halanda koji je potpisao za Mančester siti, Aleksandra Lakazeta koji se vratio u Lion, zatim Dijega Karlosa i Bubakara Kamare u Aston Vili, Antonija Ridigera u Realu, Rasmusa Kristensena u Lidsu, Frejzera Fostera i Ivana Perišića u Totenhemu,

Stoga, zajedno na našim stranicama pratimo gde će karijere nastaviti Robert Levandovski, Sadio Mane, Luka Jović, Filip Kostić, Darvin Nunjez, Nejmar, Sergej Milinković-Savić i mnogi drugi. 

Ostanite uz najčitaniji sportski portal u Srbiji i budite deo transfer roka sa nama!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke