Srpski štoperi na ceni - Kontroverzni predsednik krenuo po Blekija Milenkovića!

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.07.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Smeši mu se najjača liga sveta!

Povezane vesti

Srpski štoperski reprezentativni tandem mogao bi da ima nove klubove od starta nove sezone.

Strahinja Pavlović je blizu Milana, s tim što je transfer potencijalno ugrožen ukoliko italijanski tim ne pronađe zajednički jezik sa Red bul Salcburgom, a sada su se pojavile i priče o budućnosti Nikole Milenkovića.

Ne prođe prelazni rok u poslednje dve godine, a da Nikola Milenković nije predmet spekulacija. Dosta se govorilo o njemu i Vest Hemu, transfer se nikada nije desio, što ne znači da on neće zaigrati u najjačoj ligi sveta. Jer, kako piše lokalni "Firenze Viola", Notingem Forest je označio srpskog štopera na sam vrh liste potencijalnih pojačanja u poslednjoj liniji.

Klub koji je u vlasništvu kontroverznog Grka Evangelosa Marinakisa koji je takođe i gazda Olimpijakosa je navodno odlučno krenuo po Milenkovića i u pripremi je zvanična ponuda za njega. Piše se i da su Totenhem, Fulam, Aston Vila, pa i Vest Hem takođe zainteresovani za Milenkovića.

Ono što se dodaje, a daje potporu ovim informacijama jeste da Fjorentina razmatra štopera Tuluza Logana Kostu. Igrač koji je u perspektivi ocenjen kao zamena za Nikolu Milenkovića.

Srpski defanzivac je u Fjorentinu došao još 2017. godine, odigrao je čak 216 mečeva u Seriji A i možda je ovo leto pravo za iskorak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke