Šta bi ovo? Izbio rat u Torinu - Saša Lukić se sam odstranio iz tima i želi da ode!

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.08.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Neverovatan tretman.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Srpski vezista i fudbaler Torina Saša Lukić zatražio je od uprave kluba da ga proda, javlja "Tutosport".

Kapitenska traka, uloga lidera i novi ugovor - sve je to čekalo Sašu Lukića ovog leta. Međutim, poslednjepomenuta stavka pravi problem i dete Partizana je preseklo - želi da napusti klub po hitnom postupku.

Njemu je obećan novi ugovor od strane prvog čoveka kluba Urbana Kaira, te znatno bolji finansijski uslovi, ali došlo je do mimoilaženja između Lukića i predsednika "granate" što će, vrlo izvesno, dovesti i do odlaska srpskog veznog igrača. 

On je pozvao trenera Ivana Jurića kojem je poručio da ne želi da putuje u Moncu na premijerni meč nove sezone Serije A i da ne računa na njega za novu sezonu! To je izazvalo šok za hrvatskog stratega, ali i za saigrače, koje je Lukić obavestio o svom koraku.

"Tutosport" od svog neimenovanog izvora saznaje da se Lukić zasitio pregovora sa Urbanom Kairom i njega optužuje kao glavnog krivca za sve, dok je sa Ivanom Jurićem sve u najboljem redu. Rukovodstvo Torina na taj način nastavlja da navlači gnev navijača nakon prodaje najboljeg igrača iz prošle sezone Gleisona Bremera u Juve, te tretmana nad višegodišnjim kapitenom Andreom Belotijem koji je otišao ovog leta kao slobodan igrač. 

Saša Lukić, prema pisanjima pojedinih italijanskih medija, odmah je zapao za oko Murinju koji bi, budući da Srbinu ugovor ističe za dve godine, mogao da krene u operaciju. Roma nije jedini zainteresovani klub i Lukić ne brine po tom pitanju, kaže "Tutosport".

Kao zamena za njega, spominje se Ivan Ilić iz Verone za kojeg su zainteresovani brojni timovi, između ostalih i Lacio i Milan, međutim "bikovi" moraju da se upuste u trku vrednu 15.000.000 evra, što će za njih biti otežavajuća okolnost.

Prema AdmiralBet, Monca je favorit da u predstojećem duelu prigrli tri boda protiv Torina uz sjajnu kvotu od 2.65.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke