Šta će biti sa Maksimovićem, Moskovljani prelomili?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.05.2018.
20:39
Izvor: Sportske.net

Sezona je na samom kraju, vreme je za konačnu odluku.

EPA/Koča Sulejmanović
EPA/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Srpski defanzivac Nikola Maksimović je ovu prolećnu polusezonu proveo u ekipi Spartaka iz Moskve, za koji je odigrao ukupno deset utakmica - osam u ruskoj Premijer ligi i još dve u Kupu Rusije.

On je zimus stigao u Moskvu iz italijanskog Napolija, na pozajmicu do kraja sezone, pa će se ovog leta ponovo razmatrati njegov dalji status.

Izgleda da su neki potezi već povučeni u tom pogledu.

Naime, ruski mediji preneli su, pozivajući se i na italijanski ''Tutomerkato'', da su u Spartaku voljni da otkupe Maksimovićev ugovor od Napolija i da ga duže zadrže u svojim redovima.

Pominje se i suma od 14 miliona evra, koliko navodno Napolitanci traže za Maksimovića, koji je sa njima vezan ugovorom do leta 2021. godine.

Čekamo rasplet, možda i Mundijal bude imao uticaja na to, odnosno Maksimovićev učinak u dresu Srbije tokom leta...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 07.05.2018
22:46

Ne daj Boze da on bude na spisku putnika...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 08.05.2018
16:03

Ivanovic i Tosic su sigurni. Za ostala 2 mesta se bore 4,5 igraca.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 08.05.2018
16:40

Slazem se. Gledao/citao sam ponovo onaj tvoj spisak i uporedio sam ga sa svojim, jedino se ne slazem u pogledu Nikole; Svilara i Lazara ako si na tog Markovica mislio, a najverovatnije jesi. Mile, odnosno, njegov tata, jos nisu pokazali da hoce da mali nastupa za nas. Inace, mislim da Krstajic dosta ceni i Veljkovica (mislim da smo vec pisali o ovome) i da ce i on ici, a i Nastasic ako bude fit- na tu cetvoricu bih dodao i Subotica (treci igrac koji je igrao u BL, igrao ili igra), Tosica kao stopera i (po potrebi) beka, Baneta prvo kao prvog ili drugog desnog beka pa tek onda kao stopera jer on najbolje deluje u igri sa tri stopera, a na to se vise necemo vracati pa neka se podseti kako je to igrati beka u liniji i u reprezentaciji. E, onda tu mozda ima mesta i za Spajica, narocito ako ne ode NS. 35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic/Radunovic- Ivanovic, Basta, Rukavina/Gajic, Milenkovic, Veljkovic, Pejcinovic, Subotic, Spajic, Nastasic, Kolarov, Tosic, Obradovic- Gudelj, Maksimovic, Lukic, Matic, Milivojevic, Radoja/Fejsa, Krsticic- Sulejmani, Zivkovic, Tadic, Milinkovic-Savic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Prijovic, Jovic, Djurdjevic/Pesic.