Šta je bolje od Kostićevog transfera karijere? Pa kada u paketu stiže i Jović!

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.11.2021.
10:54
Izvor: Sportske.net

Kako bi ovo bilo dobro!

Povezane vesti

Jutros smo pisali da bi Filip Kostić mogao da bude veliko pojačanje Intera, ali nije jedini Srbin.

Italijanski mediji pišu da je Luka Jović sada meta Intera za zimski prelazni rok.

Aleksis Sančez nije u prvom planu kod Simonea Inzagija, koji želi da pojača ekipu pravim napadačem, pa je Jovićevo ime iskočilo u prvi plan.

Kalčo merkato piše da se Jović odlično uklapa u Inzagijeve planove, da je opasan u šesnaestercu i da bi po povoljnim uslovima mogao da dođe na pozajmicu.

Jović je ove sezone odigrao tek 105 minuta, nije u prvom planu ni kod Karla Anćelotija, pa je rastanak još od ranije neminovan.

Problem je samo njegova plata od 10 miliona evra, Inter bi morao da pronađe formulu da Real nastavi da plaća veći deo njegovih primanja. 

A što se tiče njegovog tandema sa Kostićem, samo ćemo podsetiti na sezonu 2018/19. Frankfurt je tada bio na korak od plasmana u finale Lige Evrope, Čelsi je prošao posle penala i kasnije osvojio takmičenje.

Jović je bio najbolji strelac ekipe sa 27 golova, 10 je dao u Evropi, a baš je Interu u osmini finala LE presudio. Srbin je postigao jedini gol u dvomeču i to u sred Milana za 0:1. 

Kostić je u pomenutoj sezoni bio prvi asistent sa 13 asistencija, dodao je još 10 golova i činio je ubitačan tandem Ajntrahta.

Ne treba zaboraviti da Inzagi forsira formaciju 3-5-2, koja u potpunosti odgovara obojici, i zaista bi bilo sjajno da ih vidimo zajedno...

Podsetite se čuvene Jovićeve partije protiv Intera i jednog od važnijih golova u njegovoj karijeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke