Šta je sa Osimenovim transferom? Konte želi odgovore, a glavni "krivac" je Argentinac!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 05.08.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Odavno je sve trebalo da bude završeno.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Nigerijski napadač Viktor Osimen pokazao je želju da napusti Napoli ovog leta i pojača Pari Sen Žermen koji se raspituje i u kontaktima je s njegovim predstavnicima.

Međutim, ako je nedavno izgledalo da je transfer nadomak realizacije, sada se javnost pita zbog čega se on još uvek nije dogodio. Parižani su spremili preko 100.000.000 evra, Antonio Konte se pomirio sa odlaskom najboljeg strelca, baš kao i sam napadač koji se fokusirao na individualne pripreme. Trenira sa ekipom, ali ne igra prijateljske utakmice koje su uvod u novu sezonu čekajući transfer.

Međutim, Pari Sen Žermen je usporio proces jer istražuju mogućnost dovođenja Hulijana Alvareza. Argentinac želi da napusti Mančester siti i izađe iz senke Erlinga Halanda. 

On je mnogo primamljiv Luisu Enrikeu koji veruje da bi se "Pauk" odlično uklopio u sistem, ali isto važi i za Viktora Osimena. No, ne deluje da će Parižani krenuti po obojicu. "Sveci" su spremni da pošalju veći novac u Mančester i igraču daju znatno bolje uslove nego li glavni konkurent za njeov potpis - Atletiko Madrid.

Ono što "vuče" Alvareza ka Atletiku jeste Madrid, govorno područje i mentalitet koji mu više odgovara.

U čitavoj ovoj priči nestrljiv je Antonio Konte koji ne zna hoće li moći da računa na Viktora Osimena za narednu kampanju ili ne. Hoće li mu biti neophodan špic visokog kalibra ili ne. Jer, svi su očekivali da će do ovog momenta situacija sa Osimenom biti odavno rešena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke