Šta nas očekuje do kraja prelaznog roka u PL

Autor: Nikola Miloradović
sreda 31.01.2018.
22:08
Izvor: Sportske.net

Ostalo je još dva sata, ovo su mogući transferi.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Prelazni rok u Engleskoj se bliži kraju, zaključen je veliki broj transfera, a OVDE možete iz minuta u minut pratiti dešavanja sa transfer pijace i videti do sada zaključene saradnje.

Engleski mediji očekuju da se u "minut do 12" zaključi još nekoliko transfera, a ovo su neki od njih.

Prema saznanjima koja ima "Skaj Sports", Ibrahim Amadu bi iz Lila do kraja prelaznog roka mogao da pojača Kristal Palas ili Vest Hem.

Čeka se uprava Lila, koja je rešila da prvobitno dovede zamenu za polivalentog fudbalera, žele da vrate Portugalca Šeku sa pozajmice u Dižonu.

Islam Slimani bi svakog trenutka trebalo da završi lekarske preglede i potpiše ugovor sa Njukaslom, u pitanju je pozajmica iz Lestera do kraja sezone.

Vest Hem bi na kraju mogao da se zadovolji pojačanjem iz Prestona, nakon što se veliki broj igrača dovodio u vezu sa klubom, pored Žoaa Marija, koji je već stigao na pozajmicu iz Intera, redove "Čekićara" bi trebalo da pojača 25-godišnji napadač Džordan Hugil.

Jedna stvar koja i nije direktno vezana za prelazni rok, ali bi mogla biti okončana do njegovog isteka. Očekuje se da Arsenal u narednim satima ozvaniči produžetak saradnje sa Mesutom Ozilom.

Aktivan će biti i Svonsi, koji završava sve oko angažovanja, tačnije povratka Andre Ajua u svoje redove, više o tom transferu OVDE.

Očekuje se da uskoro u redove Evertona stigne još jedno pojačanje, u pitanju je Elakvijum Mangala iz Mančester Sitija, koji bi na "Gudison" trebalo da stigne na pozajmicu do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke