Šta puše u Juventusu? Filip Kostić na prodaju?!

Autor: Nemanja Janošev
subota 12.08.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Da li bi ovo bio pravi potez.

Twitter/@juventusfcen
Twitter/@juventusfcen

Povezane vesti

Fudbalski klub Juventus pokušava na sve načine da generiše još više novca ovog leta.

Finansije su nešto što "stara dama" mora da "ispegla" kako bi ponovo bila što je konkurentnije moguća. Međutim, to za sada ne ide tako lako. Oslobodili su se primanja Huana Kvadrada i Anhela di Marije, ali žele da im bankovni račun izgleda još bolje.

Stoga u klubu razmatraju čak i prodaju Filipa Kostića koji je bio jedna od retkih svetlih tački u ekipi prošle sezone! Iako je u Torinu proveo tek godinu dana, srpski ful-bek bi mogao da napusti redove Juventusa ukoliko na njihovu adresu stigne zadovoljavajuća ponuda.

Ona bi, prema prvim informacijama, trebalo da iznosi oko 25.000.000 evra. Na taj način, Juventus ne bi morao da prodaje Federika Kjezu iako je ovaj pokretna bolnica otkako je stigao na "Alijanc stadion". Prošle sezone je ukupno bio odsutan 50 dana zbog različitih vrsta povreda. Možda nije propustio previše utakmica, ali Alegri jednostavno nije mogao ozbiljno da računa na njega. Italijanskom ofanzivcu nedostaje kontinuitet i sve to utiče na njegove predstave na terenu.

Prethodne takmičarske godine učestvovao je tek kod 10 golova svog tima što je premalo za momka od kojeg se očekivalo da bude jedan od predvodnika Juventusa u momentu kada je stigao 2020. godine.

Ukoliko Kostić zaista bude prodat, Juventus će se okrenuti krilnom igraču Monce Karlosu Augustu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke