Šta se dešava sa obećanjem Inzagiju, Rajola prodaje još jednog ključnog igrača Intera?

Autor: Boris Jovanović
utorak 27.07.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Za njega nemaju zamenu?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Inter i dalje ne uspeva da završi željena pojačanja, Nandeza iz Kaljarija, sa kojim su se dogovorili, ali ne uspevaju da sa Sardima nađu zajednički jezik oko Urugvajca.

Uz to, nema ni napretka u pregovorima oko Beljerina, Arsenal ne odustaje od 20 miliona koliko traže i ne pristaju na pozajmice, pa se sada priča da bi, i pored obećanja Inzagiju, Marota mogao da žrtvuje još jednog startera.

Italijanski mediji pišu da Rajola uveliko pregovara sa klubovima PL oko Stefana De Fraja, Holanđanina je Inzagi trenirao i u Laciju, računa se da je bio jedan od ključnih ljudi u osvajanju titule prošle sezone.

Šampion Italije bi mogao to da naplati, nekadašnji igrač Fejenorda koji je stigao kao slobodan igrač iz Rima, ima ugovor još dve sezone, cena će mu pasti, ali svejedno, Inter za njega nema zamenu.

Mediji spekulišu da bi njegovo mesto u odbrani mogao da zauzme mladi Dimarko koji se vratio sa pozajmice iz Verone gde je igrao odlično, tačnije on bi mogao da bude levi štoper, a Bastoni novi centralni bek, odnosno komandant odbrane. Ipak, to bi jasno oslabilo tim, mada bi unelo novac da se reše ostali problemi, spoljni igrači na obe strane. 

Lukaku nije na prodaju, osim ako neko ne ponudi 120 miliona evra, sa Lautarom zapinje oko produžetka, ali bi Atletiko trebalo da plati 90 miliona za "Bika" što se neće desiti, pa stvari u napadu ostaju iste, osim što je potreban četvrti napadač. Kao jedna od ideja pominjan je i naš Jović, ali to je malo verovatno. Interu treba jeftiniji i iskusniji igrač koji će biti alternativa za Lukakua.

Doveli su Čalhanoglua umesto Eriksena koji neće moći da igra u Italiji, sa Nandezom bi kompletirali vezni red, i dalje se nadaju da će se osloboditi Vidala. Novosti i oko Perišića, Inzagi smatra da za njega ima mesta i da može da ga vrati u nekadašnju formu...

Inter ima za cilj, kako kažu "drugu zvezdicu", odnosno da odbrane krunu što bi bila dvadeseta titula prvaka Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke