Šta se ovo dešava, moguće je, Mesi na kraju u Nemačkoj?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 20.05.2021.
12:54
Izvor: Sportske.net

Finansije nisu problem, šta jeste?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

I dalje nije jasno otkuda dolaze informacije, ali je "Bild" lansirao vest da bi Leo Mesi mogao da promeni sredinu. Za pravo im je dao legendarni Mario Kempes, prva zvezda Mundijala koji smatra da bi njegov zemljak mogao da stigne u Nemačku.

Naravno, samo jedan klub može da sebi priušti Lea, u pitanju je Bajern. Oni ne plaćaju velika obeštećenja, najskuplju je bio Lukas Ernandez koji je koštao 80 miliona. Ali, Nemci imaju novca za Mesijevu platu. 

Levandovskog koji želi da ode plaćaju oko 20 miliona po sezoni, Bild uverava da bi mogli da se odluče za transfer veka, dovedu Mesija i zajednom sa mladim trenerom Nagelsmanom otvore novi ciklus u istoriji kluba.

Mesi ima platu u Barseloni oko 40 miliona, kakve bi ovo posledice imalo za marketing Bajerna i njihove prihode nije teško pomisliti, kao i za nemačke privredne gigante koji sponzorišu klub.

Sada, postavlja se pitanje da li bi Mesi želeo da igra Bundesligu, ali ona nije slabija, naprotiv, od francuskog šampionata.

No, mi i dalje ovo uzimamo sa rezervom i verujemo da će na kraju priče ipak ostati na "Kamp Nou", tim pre što je dolazak  njegovog kuma Aguera sve bliži, ako Kun pristane na ponudu od 5 miliona evra po sezoni i ugovor na dve godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Thursday, 20.05.2021
14:06

Mislim da nema ni govora o Messijevom odlasku. Ako to nije odavno uradio, a potpuno mu je bilo jasno kuda Barsa ide, onda to znači da je rešio da žrtvuje ne baš kratak završni deo karijere igranja na najvišem nivou i osvajanja trofeja u nekom od najjačih evropskih klubova zarad komfora koga ima u Barsi. Šteta i za njega i za fudbal, a Bartomeom uništenoj Barsi ni 2 Messija odavno ne bi mogla pomoći.