Šta stoji na putu Kostićevom transferu karijere?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.10.2021.
09:07
Izvor: Sportske.net

"Tučko" nije promenio nameru, ali Ajntraht je u strahu...

EPA-EFE/Alex Grimm
EPA-EFE/Alex Grimm

Povezane vesti

Filip Kostić nije promenio odluku. On želi da napusti klub, i dalje se pominje Lacio, mada je sada verovatnija opcija Njukasl.

Prebogate "Svrake" su pikirale Kostića, srpski internacionalac bi mogao da uzme veliki novac, a pretpostavlja se da Kragujevčanin ne bi odbio odlazak u Englesku, čak i ako stigne ponuda iz Italije.

I Ajntraht drži cenu, naime, ulazak Njukasla u igru bi podigao ulog, pa bi mogli da uzmu više od 15 miliona evra koliko je neka projektovana cena odličnog Srbina.

Ipak, u klubu tvrde da neće prodati Kostića na zimu (Njukasl će kupovati već u januaru kako bi pojačao ekipu), da je situacija u klubu takva da ne žele da se odreknu najboljeg igrača u sred sezone.

Ajntraht je daleko od nekih prethodnih godina, dobili su Bajern, ali su izgubili od Herte kod kuće, ni izdaleka nisu tako efikasni kao kada je Hiter bio trener.

Naime, imaju samo jednu pobedu, čak pet remija, dali su svega devet golova. Klub sa Majne je tek par koraka iznad zone ispadanja, videćemo šta će biti u ostatku jeseni, ali bilo bi suviše rizično da se odreknu najboljeg igrača. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke