Stanković ima ponudu iz Premijer lige?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.03.2020.
14:36
Izvor: Sportske.net

Srbija će imati golmana za narednu deceniju, to je već sasvim sigurno...

inter.it
inter.it

Povezane vesti

Filip Stanković oduševljava sve u Interu. Nosi slavno prezime, nije lako izaći iz očeve senke, za mesec dana će biti punoletan.

On je Rimljanin, naime rođen je u prestonici kada je Deki branio boje Lacija. Odrastao je sa loptom u rukama i odlučio da postane golman. Porodična legenda kaže da je od malih nogu branio udarce braće, a da su stradale vaze u kući Stankovića.

Ozbiljno je počeo da trenira u Interu, branio gol velikog kluba na čuvenom turniru u Vijaređu, a kapiten je tima do 17 godina koji je osvojio titulu. Prešao je u omladinski tim, zamenio zemljaka Dekića, a onda je ostvario san, postao treći golman seniorskog tima, Konte ga je prijavio za Ligu šampiona.  O njemu se priča kao o momku velike budućnosti, trener omladinskoog tima Madona je jedini koga Filip sluša, kažu da je posvećen fudbalu i da je još veći profesionalac od oca. Idol mu je onaj pred čijim je očima odrastao, Žulio Cezar, golman Interove zlatne generacije, a nedavno je na adresu Intera stigla ponuda, i to iz Premijer lige.

Kazino baner



Naime, Filipa Stankovića želi Vest Hem, tamo bi verovatno brže dobio priliku da brani, ali teško je verovati da bi mogao da napusti Milano, iako Inter traži drugog golmana i želi Musa iz Udinezea koji bi bio naslednik Handanovića.

Hoće li Filip negde na pozajmicu, ili će zov PL biti prejak, ostaje da vidimo, tek Srbija bi lako mogla da dobije golmana za sledeću deceniju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke