Sterling saopštio odluku Gvardioli!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.11.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Šta je sledeći korak?

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL / POOL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL / POOL

Povezane vesti

Rahim Sterling je prelomio. Navodno je već saopštio Gvardioli da želi da ode na pozajmicu u Barselonu u januaru i klub je otvoren prema tome ukoliko se Katalonci obavežu da otkupe Engleza narednog leta, godinu dana pre isteka njegovog ugovora.

Pep je rekao da ne može da nikome obeća minute, da se to zaslužuje, da je Sterling veoma važan za Siti, ali i da su ostali igrači važni.

"Nije moj posao da razmišljam o tome, a ni Sterlingov, naš posao je teren. Ako je nezadovoljan, za to služe agenti, da pregovara, nađe klub i da onda Siti i igrač nađu zajedničko rešenje. Ja sam uvek za to, da svi budu zadovoljni", objašnjava Pep.

Ćavi želi Sterlinga, ali problem je njegova plata, naime engleski reprezentativac prima blizu 17 miliona evra, za Barselonu to je misaona imenica. Oni bi verovatno ponudili nekog igrača, ali Siti to ne zanima, a na leto bi situacija mogla da bude bolja, pod uslovom da se oslobode ugovora Dembelea, bolesnog Aguera, Umtitija i još par igrača.

Pominje se i eventualna trampa Sterling za De Jonga, ali Englez ima mnogo veću platu. Situaciju prati PSŽ koji bi rado kupio fudbalera Sitija, ali dva kluba nisu u dobrim odnosima i teško je videti taj transfer na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke