Sterlingov novi transfer odjeknuće više nego odlazak sa "Enfilda"!

Autor: Sportske Net
subota 29.05.2021.
12:15
Izvor: Sportske.net

Sprema se transfer leta u Engleskoj.

EPA-EFE/Jon Super
EPA-EFE/Jon Super

Povezane vesti

Evropa je bila šokirana kada je Rahim Sterling 2015. napustio ,,Enfild" i prešao samo nekoliko desetina kilometara, do Mančestera. Ovoga puta sprema se odlazak engleskog fudbalera, koji će biti prava bomba letnjeg prelaznog roka.

Kako navodi "Dejli mejl", Tobdžije žele da dovedu engleskog reprezentativca. Ponuda u plavom delu Mančestera očekuje se u narednih nekoliko dana. 

Naime, u Arsenalu su svesni da je još jedno sezona puštena niz vodu, te da je neophodna velika promena u timu. Letnji prelazni rok samo što nije, a tim iz severnog Londona odlučio je da se pojača, kako bi naredna sezona bila pokretač za promene.

Kao poručena, stigla je glasina da je Mančester siti spreman da se odrekne usluga Rijada Mareza i Rahima Sterlinga. 

U prilog tome svedoči činjenica da je Sterling ove sezone odigrao 48 utakmica, postigavši 14 golova i 12 asistencija u svim takmičenjima, dok je u sezoni 2019/2020. njegov skor bio 30 golova, uz 10 asistencija na 52 odigrane utakmice. 

Jasno se vidi pad u igri ofanzivca Sitiji, i zbog čega Gvardiola ne računa na njega, pa će najverovatnije i večerašnje finale Lige šampiona početi sa klupe. 

Dvadesetsedmogodišnji fudbaler sa Građanima ima ugovor do 2023. godine i njegova vrednost procenjuje se na čak 90 miliona evra, pa je Arsenal spreman da izađe na tržište i ponudi brojne svoje igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke