Stigao Ronaldo, Juve zavisi od Kristijana! Pojačanje je Brazilac!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.07.2021.
09:54
Izvor: Sportske.net

Stvari se lagano slažu, ova nedelja je odllučujuća....

Povezane vesti

Počinje rasplet. 

Kristijano Ronaldo je stigao u Torino, pojavio se u Kontinasi na pregledima, od sutra će trenirati. Informacije govore da će ipak ostati, što je potvrdio i Nedved, mada će klub tražiti jasan odgovor od Portugalca koji ima ugovor još sezonu.

Ako ostane Ronaldo, stvari će biti jasnije, klub će se usresrediti na produžetak ugovora sa Kjelinijem, Dibalom i Kuadradom. 

Što se tiče pojačanja, i dalje se pregovara oko Lokatelija, za desetak dana bi sve trebalo da bude poznato, u pozadini čeka Pjanić.

Iznenađenje stiže iz Brazila. Od jutros italijanski mediji tvrde da je Juventus uspeo da se dogovori sa Santosom i da će Kajo Žorge Brazilac umesto u Milan, stići u redove "Bjankonera". On će zauzeti mesto u napadu, biti konkurencija Morati. Ako ostane i Ronaldo i Dibala produži ugovor, Alegriju ostaje da reši problem Bernadeskog jer su Kuluševski i Kjeza sigurni, pa će italijanski reprezentativac morati da ode. Remzi nema ponuda, Juventus ne računa na njega, klub će napustiti Frabota koga žele Atalanta i Verona, kao i Demiral. Turčin je najskuplji, oko 35 miliona evra, želi da ode i igra standardno. Ponovo se pojavila Atalanta kao prošle godine u slučaju Romera koga će sada prodati Totenhemu za veliki novac. No, Juve čeka ponude iz Engleske, ali i od Borusije Dortmund koja je veoma zainteresovana za odličnog Turčina. 

Kako stvari stoje, čak i ako Demiral ode, teško da će Bleki Milenković biti zamena, pa bi Rugani, povratnik sa pozajmice mogao da bude četvrti štoper, mada nije isključeno da šansa bude pružena i Rumunu Dragušinu.

Sve u svemu, čini se da imaju višak igrača, ali Alegri insistira da kao i u prvom mandatu ima dva igrača za svaku poziciju u timu, čime bi praktično bio napravljen tim spreman da igra na par frontova i pre svega vrati titulu u Italiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke