Stigla ponuda za Kilijana? PSŽ je lud, ako ovo odbije...

Autor: Boris Jovanović
subota 01.05.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da nema nameru da produži ugovor, ovo bi bio bingo za Parižane!

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Situacija je vrlo jasna, Mbape hoće u Real, PSŽ bi ga prodao za više od 100 miliona evra, ako ne potpiše novi ugovor. Oni će verovatno, ako mladi igrač ode, pokušati da se dogovore sa Ronaldom, ali za sada nemaju nameru da pregovaraju.

Real je u dobrim odnosima sa Parižanima ne žele ništa da rade bez znanja Al-Kelaifija, čekaju Mbapeovu odluku i spremnost da pregovaraju.

Florentino Perez je svestan da mora da dovede jednu veliku zvezdzu, Mbape je opsesija, Real je spreman da se liši dvojice igrača i tako smanji cenu.

Navodno, spremaju se da u Pariz pošalju Varana kome takođe u leto 2022. ističe ugovor, ali i da ponude Vinisijusa, kako bi smanjili otkupnu cenu. Varan gleda ka Engleskoj, ali bi eventualna plata u Parizu mogla da ga natera u domovinu, što se tiče Vinisijusa, njega žele u Parizu, ali je veliko pitanje da li bi pristao. On je bio pominjan u eventualnom poslu oko Nejmara kada su Madriđani probali pre dva leta da zadaju udarac Barseloni, ali to je tada samo bila ideja. Sada je već etabliran, mlad igrač, imao je nekih velikih partija u Ligi šampiona, pa bi u PSŽ možda trebalo da razmisle, ovakvu ponudu neće dobiti nigde, plus, Mbape bi mogao kao slobodan igrač da ode u leto 2022.

Florentino Perez je odbio mogućnost da kupi Halanda jer Real nema novca, Rajola tvrdi da voz za Norvežanina prolazi samo jednom. Ali, kao što je Barsi prva meta Nejmar, tako je Realu Mbape i to se ne dovodi u pitanje. 

Već su postigli dogovor sa Alabom, prate razvoj situacije oko Levandovskog, ali i mladog veziste Rena, Kamavinge. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke