Stigla ponuda za Mbapea, Nejmar sve blokirao?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.06.2021.
10:08
Izvor: Sportske.net

Sada su pregovori podignuti na viši nivo...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kako smo pisali Mbape je nervozan, njegov govor tela u reprezentaciji to pokazuje, pretpostavlja se da je razlog Real Madrid, odnosno odbijanje Parižana da ga puste u Madrid.

Ali, Florentino Perez se navodno direktno obratio gazdama u Kataru, nije samo fudbal u pitanju, on ima poslovne interese, pre svega u gradnji infrastrukture za Mundijal i pokušava da sa kraljevskom porodicom dogovori transfer.

Pominje se ponuda od 75 miliona plus bonusi i Varan, što deluje premalo, ali Mbapeu ističe ugovor naredne sezone. Ovo preskakanje je razbesnelo Al-Kelaifija, ali ako se emir od Katara dogovori sa predsednikom Reala, on tu ne može ništa.

Ipak, nada ostaje Nejmar. Navodno je Brazilac kada je potpisivao ugovor dobio čvrsto obećanje da će Mbape ostati i posle toga su usledila uveravanja Al-Kelaifija da Mbape neće otići nikada.

Hoće li klub prevariti Nejmara, pa ga onda utešiti Kejnom ili verovatnije Kristijanom Ronaldom ostaje da vidimo, tek Mbape izgleda ima nameru da već ovog leta ode na "Bernabeu", videćemo hoće li Perez još jednom uspeti da pobedi sve prognoze i da ostvari nezamislivi transfer. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke