Stiglo "zeleno svetlo", sada je sve na Milanu Škrinjaru!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 29.09.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Šta će Slovak odabrati?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Prvi čovek milanskog Intera Stiven Žang dopustio je sportskom sektoru kluba da pregovaraju sa slovačkim štoperom Milanom Škrinjarom oko produžetka ugovora.

Izgledalo je letos kao da se njihova priča završava. Pari Sen Žermen je bio sveprisutan, pokušavao, Inter se branio i na kraju odbranio... Do sledećeg prelaznog roka.

Ali, kako piše ugledna "Gazzetta dello Sport", Inter ne namerava da istakne belu zastavicu. Predsednik kluba Stiven Žang dao je "zeleno svetlo" da klub pregovara sa Milanom Škrinjarom oko novog ugovora. Aktuelni ističe 2023. kada bi Inter bio u poziciji da ostane bez stuba odbrane i to bez ijednog centa zauzvrat.

Svesni su da Parižani žele da ga kupe već na zimu bezobzira što će šest meseci kasnije postati slobodan u izboru sredine, pa će prvobitno oni biti ti koji će pokrenuti razgovore s Slovakom. Naime, govori se da Škrinnjar želi 7.500.000 evra po sezoni, što Inter nije želeo da mu ponudi do skora. Njihova krajnja cifra iznosila je 1.000.000 manje. 

Međutim, Žang je proračunao - Škrinnjar može da potpiše... Ako hoće. Sada je sve na igraču koji će morati da razmotri da li svoju budućnost vidi u Interu ili negde dalje. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke