Stole - Veliku novac ili gigant, baš je teško odlučiti se!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 13.01.2022.
09:02
Izvor: Sportske.net

Makedonski golman na ceni...

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Iskusni makedonski golman Stole Dimitrievski je u ovom trenutku verovatno najtraženiji igrač naših suseda. Ovaj čuvar mreže brani odlično za Rajo Valjekano, oni su tih prvenstva, pa nema sumnje da je na ceni i da Barselona slučajno želi da ga dovede.

Prema nameri Katalonac, on bi zamenio Brazilca Neta, bio rezerva Ter-Štegenu, ali i dobio priliku da se nametne, javna je tajna da Ćavi nije baš zadovoljAN formom Nemca.

Makedonac je diplomatski odgovorio da je golman Raja, ali u čitavu priču su se umešali Arapi. Naime, Fabricio Romano tvrdi da je ekipa Al-Nasr iz Saudijske Arabije ponudila Dimitrievskog sjajan ugovor na dve sezone, vredan ukupno sedam miliona evra.

On bi prihvatio ponudu koja se ne odbija, ima već 28 godina, dugo je u Španiji gotovo deceniju, uspeo je da se izbori u Raju gde je bio prvo na pozajmici iz Himnastika, ranije je branio za drugi tim Granade.

Sada bi mogao da naplati sve, ali problem prave Madriđani koji se sa Saudijcima nisu dogovorili oko transfer. Klub iz Rijada pravi sjajan tim, tu su već iskusni Kamerunac Abubakar, Funes Mori, nekadašnji igrač Benfike Taliska, Argentinac Piti Martinez, a na kluoi je nekadašnji trener Veleza i Boke Migel Anhel Ruso.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke