Strašan plan Bajerna, Srbin umesto Levandovskog? Stiže i bomba iz Barse?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 17.05.2022.
10:28
Izvor: Sportske.net

Hoće li se kockice poklopiti?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Usman Dembele, kojem ugovor sa katalonskim klubom ističe 30. juna, nalazi se na meti minhenskog Bajerna i trenutno je u pregovorima sa višestrukim šampionom Nemačke da kao slobodan igrač dođe na "Alijanc arenu".

Potencijalni problem sa Bajern je što i Barselona želi da zadrži Francuza i na mesec i po dana do isteka saradnje hoće da mu ponudi novu, međutim prema pisanju L'Ekipa velikan iz Bavarske ide na kartu ne baš bajne finansijske situacije na "Kamp Nou".

Prema informacijama iz Francuske, Bajern sprema Dembeleu četvorogodišnji ugovor sa godišnjim primanjima od 18 miliona evra, a na putu realizaciji transfera stoji i PSŽ, koji bi ga rado doveo na "Park prinčeva".

Druga velika želja Bajerna je austrijski napadač Saša Kalajdžić koji je skrenuo pažnju na sebe prošle i ove sezone u Bundesligi u dresu Štutgarta.

Sam fudbaler je rekao da će narednih dana obaviti razgovor sa klubom i agentom, ali da još nije stigla konkretna ponuda iz Minhena.

Bajern je već ranije dogovorio transfere Mazrauija i Gravenberha iz Ajaksa, tako da je jedina dilema da li će Dembele ili Kalajdžić biti treća lasta koja će ovog leta sleteti u Minhen.

Sa druge strane, kada je o odlascima reč, najveće pitanje tiče se statusa Roberta Levandovskog, koji je najbliži Barseloni, ali se u trku uključio i Čelsi.

Sve bliže je odlasku i nezadovoljni Serž Gnabri, a već je poznato da od naredne sezone u timu nećemo gledati Zilea, Roku, Tolisa, Sara...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke