Strašna osveta, Haland će postati najplaćeniji fudbaler na svetu?

Autor: Boris Jovanović
utorak 05.10.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Mino može i nemoguće, nije problem...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Kilijan Mbape je kroz redove, tvrde upućeni saopštio da ne odustaje i da će otići u Real na kraju sezone. I dalje se provlače glasovi da će PSŽ probati da ga proda ove zime, ali kako smo i pisali, on hoće samo u Madrid, a Perez će sačekati jun, kako bi dobio sjajnog igrača bez obeštećenja.

Real planira i Pogbu i Halanda, Francuz će takođe biti slobodan, a Norvežanin bi za 75 miliona trebalo da stigne iz Dortmunda. Kako tvrde španski mediji, Real koji je jedini sačuvao novac tokom pandemije i to zbog prodaje igrača, i odsustva transfera, odnosno kupovina, sada ima dovoljno sredstava da kupi i Norvežanina.

Ali, između njih i igrača stoji Rajola.

Španski mediji pišu da će osveta Parižana biti strašna. Naime, oni su spremni da ponude oko 50 miliona evra godišnje sa bonusima Norvežananinu i učine ga najplaćenijim igračem na svetu.

Bio bi idealna zamena za Mbapea, Real, niti bilo ko drugi ne može da parira ovoj ponudi, jer teško je očekivati da napadač Borusije dobije i trećinu tog novca, s obzirom na ugovore u Realu.

Sa takvom ponudom, Rajoli ne bi bilo teško da ubedi ni igrača, ni njegovog oca Alfija da prihvate da se presele u Pariz, gde Erlinga čekaju Nejmar i Mesi. 

Ako zaista italijanski menadžer uspe da ovo izdejstvuje od Parižana (priča se da će se odreći i provizije koju bi mu, umesto Parižana platila porodica Haland) onda nema nikakve dileme, strašni napadač će biti zamena za Mbapea!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke