Stvara se ''veoma jak'' Borac - Za početak, stiglo bivše Partizanovo krilo!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.06.2023.
19:52
Izvor: Sportske.net

Od njega se očekuje da pokaže ''sve što zna''.

Povezane vesti

Kako smo i najavljivali pre desetak dana, nekadašnji krilni fudbaler Rada i Partizana, 27-godišnji Nemanja Mihajlović sledeće sezone igraće u ekipi banjalučkog Borca.

Taj transfer je danas i zvanično potvrđen, a Mihajlović je i veći deo prošle sezone proveo u Bosni i Hercegovini, u ekipi Sloge iz Doboja, za koju je upisao 15 nastupa, uz dve asistencije, bez postignutog gola.

Svojevremeno je, pre nekih sedam godina Mihajlović bio jedan od najboljih igrača Partizana, ali se već u leto 2017. godine preselio u holandski Herenven, gde se nije najbolje snašao. Imao je kasnije nekoliko angažmana u Poljskoj i Turskoj, bez značajnijeg iskoraka, pa je jesenas odlučio da prihvati ponudu Sloge.

Tamo je privukao pažnju Banjalučana koji naredne sezone imaju velike ambicije, pa možda konačno vidimo i ''onog pravog'' Mihajlovića.

''Drago mi je što sam stigao u banjalučki Borac. Čuo sam samo reči hvale, i za klub, i za grad, tako da verujem da ću se vrlo brzo uklopiti. Dogovorili smo se za 'pet minuta' i ambicije su nam se poklopile. Znam da Borac svake sezone juriša na trofeje, tako da želim da pomognem u ostvarivanju svih ciljeva. Motivisan sam i željan da pokažem sav svoj kvalitet'', rekao je Mihajlović na promociji.

U ime kluba, Mihajlovića je pozdravio predsednik Borca Milan Tegeltija, koji je najavio stvaranje ''veoma jakog tima'' za sledeću sezonu.

''Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da se dogovorimo sa Nemanjom i očekujem da u našem Borcu pokaže sve što zna. Želim da mu poželim dobrodošlicu u Banjaluku i FK Borac, i da zajedničkim snagama ostvarimo sve ciljeve za narednu sezonu. Ovo je samo početak. Uskoro nam stiže još nekoliko novih igrača i sve ide ka onome što smo najavili, a to je da će Borac biti veoma jak u nadolazećoj sezoni'', izjavio je Tegeltija


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke