Stvari idu brzo, ovo su brojevi eventualnog transfera Dušana Vlahovića?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 06.10.2021.
08:01
Izvor: Sportske.net

Srbin i dalje prva tema na Apeninima...

FSS
FSS

Povezane vesti

Dušan Vlahović će otići iz Fiorentine, verovatno već sledećeg leta. Posle objave predsednika Komisa da je odbio ponudu, Srbinu neće biti lako, ali izgleda da u ovom trenutku nema prostora za dogovor.

Kako smo pisali juče govorka se da je najbliži Juventusu, da navodno ima i dogovor sa "Bjankonerima", a danas su italijanski mediji izbacili i brojeve. Juve planira da mu ponudi 6 miliona po sezoni što je ipak značajno više u odnosu na Fiorentinu, da plati "Ljubičastima" 45 miliona evra (podsetimo da Vlahović na leto ulazi u poslednju godinu ugovora), a mamac bi trebalo da bude provizija od 10 miliona za njegovog agenta.

Konkurenti?

Atletiko mu je nudio četiri miliona po sezoni, koliko i Fiorentina, a po Juve su opasniji engleski klubovi. Pre svih Mančester Siti koji i dalje traži napadača i sposoban je sigurno da plati više nego Italijani, ali i da Vlahoviću ponudi veću platu.

Biće to slatke muke za talentovanog Srbina, naravno odlučuje Fiorentina, ali je manevarski prostor Toskancima jako sužen, osim ako ne žele da ga izgube bez obeštećenja. Sa druge strane, Vlahovićeva je poslednja, priča se da on želi u Juventus koji pravi novi tim i u kome bi Dušan trebalo da uz Dibalu i Kjezu bude glavni oslonac kluba u budućnosti. 

No, da sačekamo, ko zna šta će doneti leto...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke