Stvari postaju jasnije, Levandovski progovorio o budućnosti!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 14.05.2022.
18:50
Izvor: Sportske.net

Bajern ostaje bez napadača?

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Golgeter Bajena iz Minhena i nova "Zlatna kopačka" Bundeslige Robert Levandovski izjavio je da je vrlo verovatno da je utakmica u Volfsburgu bila njegova poslednja u dresu šampiona Nemačke.

Već nedeljama se spekuliše o odlasku Poljaka iz Bajerna, a nakon što je uoči meča poslednjeg kola Bundeslige sportski direktor Hasan Salihamidžić izjavio da je Leva zatražio odlazak, oglasio se i sam fudbaler.

"Veoma je moguće da je ovo moja poslednja utakmica u Bajernu. Ne mogu da tvrdim 100%, ali postoje velike šanse. Želimo da pronađemo najbolje rešenje za mene i klub", rekao je Levandovski koji je sa 35. golova ove sezone u Bundesligi bio ubedljivo prvi strelac nemačkog šampionata.

Podsetimo, glavni kandidat za potpis Levandovskog je Barselona, koja je prema pisanju britanskog Tajmsa već dogovorila trogodišnju saradnju sa Levom, ali čeka i konačan predlog Bajerna sa kojim fudbaler ima ugovor na još 13 i po meseci.

Levandovski je ovog popodneva postigao gol u remiju Bajerna protiv Volfsburga, čime je izjednačio rekord Gerda Milera koji je čak sedam puta bio "Zlatna kopačka" Bundeslige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke